mnogo joj znači

Prvu ljubav je 11 godina kasnije pozvala na venčanje: Ko je muškarac koji je ukrao srce Kejt Midlton pre Vilijama?

1

Jedini muški prijatelj iz školskih dana kojeg je Kejt pozvala na venčanje 2011. godine

Kejt Midlton je pre Vilijama izlaziala sa nekoliko muškaraca.
Kejt Midlton je pre Vilijama izlaziala sa nekoliko muškaraca.foto: EPA-EFE/AARON CHOWN / POOL

U moru konstantnih previranja i kontroverzi koje prate britansku kraljevsku porodicu, Kejt Midlton i princ Vilijam su primer skladnog i srećnog braka koji je brzo postao omiljeni par u kraljevskoj porodici.

 

Njihova priča je zaista kao iz bajke: upoznali su se na fakultetu i zaljubili, venčali 2011. godine i sada uživaju u mirnom životu sa svoje troje dece.

 

Ipak, princ Vilijam nije bio jedina ljubav u životu princeze od Velsa.

 

Pre nego što je upoznala Vilijama, Kejt je izlazila sa nekoliko muškaraca.

Sa advokatom Rupertom Finčom, Kejt Midlton se zabavljala kada su bili deca, a pre nego se zaljubila u princa Vilijama, izlazila je sa i sa Henrijem Ropnerom.

 

Međutim, njenom prvom ljubavlju se smatra Viljem Marks.

 

Pre nego što se preselila u Škotsku kako bi studirala na čuvenom Univerzitetu Sent Endru, na koledžu Marlboro je 2000. godine upoznala je Viljema Marksa.

Njih dvoje nisu dugo bili zajedno i o njihovoj vezi se ne zna mnogo, ali britanski mediji su ga okarakterisali kao "prvu ljubav" Kejt Midlton.

 

Nakon raskida su ostali u dobrim odnosnima, a britanski Telegraph je uoči venčanja Kejt i Vilijama izvestio da je Viljem jedini muški prijatelj iz Kejtinih školskih dana koji je pozvan na ceremoniju venčanja u Vestminsterskoj opatiji. 

 

Jedan od Kejtinih prijatelja je rekao kolumnisti Telegrafa: "Viljem mnogo znači Kejt". 

 

Viljem je bio veoma ljut i šokiran kada je saznao da novinske kuće imaju pristup informacija da je i on bio jedan od gostiju na venčanju, te je tokom intervjua za Telegraph odbio da odgovori na pitanja.

 

- Ko ti je rekao da sam pozvan? - upitao je novinara.

Rekao je da je šokiran što se iznose takve tvrdnje i što ne vode računa o zaštiti izvora, te da bi trebalo da se usredsrede na važne događaje na planeti kojima smo svedoci.

 

Međutim, kako se tada pisalo u članku, Marksova neprijatnost se može objasniti činjenicom da je upravo Mandrake (novinar) 2008. godine otkrio da je Marks bio Kejtina prva ljubav, na koledžu Marlboro koji su oboje pohađali. 


Viljem Marks sada radi kao novinar štampanih i digitalnih medija u Londonu, a bio je dopisnik raznih voditelj medijskih organizacija poput CNBS, Bloomberg, CBS i NPR.

Njegova specijalost su geopolitička, verska pitanja.

 

Od 2014. godine je u srećnom braku sa tv voditeljkom Đoanom Botom, s kojom ima sina Dijega.

 

 

makonda-tracker