rođeni jedno za drugo

U jednom danu doživela je SVE! Čuvena glumica je u braku s GROFOM, a priča o tome kako su se upoznali je lepša od filma

0

Čuvena oskarovka je u braku s GROFOM, a priča o tome kako su se upoznali je lepša od filma

Džesika Čestejn i Đanluka Pasi
Džesika Čestejn i Đanluka Pasifoto: C14MP / Backgrid UK / Profimedia

Džesika Čestejn doživela je 23. januara 2012. godine verovatno najsrećniji dan u svom životu – tada je osetila najveću radost u dotadašnjoj karijeri i pronašla srodnu dušu.


Baš na dan kada je prvi put proglašena nominovanom za Oskara, za svoju ulogu u filmu "Služavke" (The Help), srela je čoveka svog života na reviji modne kuće Giorgio Armani Privé.


Nakon radovanja što je dobila tako vredno priznanje u vidu nominacije za najprestižniju filmsku nagradu na svetu, Džesika Čestejn uputila se na haute couture reviju na kojoj je predstavljena kolekcija za proleće i leto pomenutog brenda.

 

Džesika Čestejn na dodeli Oskara 2022. godine
Džesika Čestejn na dodeli Oskara 2022. godinefoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Tamo je srela Đanluku Pasija de Preposula, nekadašnjeg Armanijevog direktora PR odeljenja i italijanskog grofa.


To je verovatno najbolji dan u mom životu... Početak moje karijere i upoznavanje s budućim suprugom – ispričala je glumica godinama kasnije.

 

Nakon postepenog upoznavanja, par je uplovio u vezu, a prvi put su se kao par pojavili godinu dana kasnije, na jednoj žurki u Los Anđelesu, kada su uslikani kako se grle i ljube.


Ja sam vrlo, vrlo srećna – priznala je u jednom kasnijem intervjuu. – Divno je kada ti i karijera i privatni život tako lepo napreduju.

 

Džesika Čestejn i Đanluka Pasi
Džesika Čestejn i Đanluka Pasifoto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Ipak, Džesika se trudila da se ne eksponira previše sa svojim dečkom i uživa u privatnosti. Uvek bi samo potvrđivala da je "sve fantastično" i demantovala da se verila, a onda je sve obradovala vešću da se udala za zgodnog Italijana.


Par je sudbonosno "da" izgovorio na romantičnoj ceremoniji u Trevisu, na porodičnom imanju Pasi de Preposula, čuvenoj vili Tijepolo Pasi iz 17. veka.

 

 

Tada su okupili mnoge svoje slavne prijatelje, uključujući En Hatavej i Emili Blant, a potom su se uputili na medeni mesec – u Zimbabve.


Nekad je život bez vaj-faja, telefonske mreže, Instagrama, Tvitera i i-mejlova baš ono što vam treba – poručila je glumica na Instagramu nakon povratka kući.

 


Kako je kasnije priznala, nikada nije planirala brak dok nije srela italijanskog grofa i biznismena.


Nikad nisam htela da se udajem. Dok nisam srela današnjeg muža, brak nije bio nešto što me je zanimalo. Ali dok smo se upoznavali, ideja o braku se kod mene promenila... Postoje neke stvari vredne slavlja, a on jeste vredan toga – istakla je Džesika Čestejn.

 

Ja zapravo volim to što sam udata. Nikada nisam mislila da će tako biti, ali on je jedno spektakularno ljudsko biće, a ja slavim to što sam dobila priliku da s njim podelim život – objasnila je oskarovka.

 

Džesika Čestejn i Đanluka Pasi na dodeli Oskara
Džesika Čestejn i Đanluka Pasi na dodeli Oskarafoto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Par je potom u aprilu 2018. dobio ćerku Đulijetu, a zatim 2020. i sina Augustusa.


Ona se i dalje trudi da ne deli previše detalja o svojoj privatnosti, ali je jednom prilikom, nakon što je dobila Oskara za ulogu u filmu "Oči Temi Fej" otkrila kako zove svog izabranika.


Il mio tesoro (dragi moj), Đulijeta, Augustuse, vi ste moje srce – rekla je tada u emotivnom govoru. – Hvala vam.

 

 

makonda-tracker