obožavali su se

Zaboravili ste da je bila – PRINCEZA: Slavna glumica se udala sa 19 godina, a njen muž i venčanje su sve samo ne obični

0

Njen otac umalo je doživeo srčani udar kad se, još uvek tinejdžerka, glumica udala za najneobičnijeg princa na svetu

Holivudska glumica Olivija Vajld
Holivudska glumica Olivija Vajldfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ljubavni život Olivije Vajld proteklih godina često je privlačio pažnju, pre svega zbog glasina da je verenika i oca svoje dece Džejsona Sudeikisa prevarila s mladom pevačkom zvezdom Harijem Stajlsom.

 

Isplivalo je u javnost mnogo zanimljivih detalja, a glumica se trudila da ne komentariše navode medija.

 

Mnogo pričljivija bila je u mladosti, dok je bila u braku s prvim čovekom koji je bio njena velika ljubav, a malo je poznato da je u pitanju italijanski princ Tao Ruspoli.

 

Kako je Olivija Vajld svojevremeno ispričala za Women's Health, režisera, fotografa i italijanskog princa upoznala je preko porodičnih prijatelja krajem 2002. godine.

 

Isprva nije bila preterano zainteresovana kada su joj najavili ko želi da je upozna.


Hteli su da me upoznaju s nekim Italijanom koji snima filmove i živi u školskom autobusu – prisetila se glumica. – Rekla sam: "U, ne želim da upoznam momka koji živi u autobusu.

 


Međutim, kada su se sreli, ispostavilo se da imaju mnogo toga zajedničkog.


Mi pripadamo potpuno različitim svetovima, ali imamo istu misiju: da ujedinimo film i umetnost s nekim vidom političkog aktivizma – istakla je Olivija kasnije za The Observer.


Samo šest meseci nakon što su se upoznali, par je rešio da se tajno i iznenada venča, iako je glumica imala tek 19 godina. Ne samo što su ishitreno doneli tako važnu odluku, nego su to učinili pomalo romantično – odjurivši do matičara upravo onim autobusom koji je za Oliviju bio zabrinjavajući deo priče pre prvog susreta.


Moj otac je umalo doživeo srčani udar, bilo je teško zamislivo da ću se tako rano udati – rekla je glumica jednom prilikom. – Ali u svemu tome je bilo talasa romantičnog uzbuđenja i osećaja da bi trebalo da budemo porodica. Bili smo otvoreni za ideju da, ako ne ide, sve prepustimo toku stvari. Bez pritiska.

 

Iako je Tao Ruspoli tehnički princ, odnosno sin devetog princa od Červeterija, život Olivije Vajld nije bio ni nalik onome kako žive Kejt Midlton i Megan Markl.


Svi očekuju da on dođe po mene limuzinom ili jahtom – rekla je glumica. – A onda se Tao pojavi svojim starim Thunderbird-om, u japankama i s ludom frizurom. Ljudi kažu: "On je princ?!"


Kako je tada istakla, kao princeza se osećala samo jer porodica njenog supruga ima predivan zamak u Italiji, ali su sem toga oni bili samo još jedan zaljubljen par.

 

Za nas to znači samo da postoji neverovatna porodična istorija – istakla je Olivija Vajld.


Par je posle nekoliko godina veze sarađivao na snimanju filma "Fix", a to su bili dani njihove najveće ljubavi.


Niko me ne razume kao Tao – objasnila je glumica tada.

 


Međutim, 2011, osam godina nakon venčanja, Olivija je podnela zahtev za razvod. Kasnije je objasnila da joj je bilo potrebno da bude sama.


Provela sam dvadesete s nekim ko je zaista voleo da brine o meni. Ali mislim da je zdravo provesti neko vreme sam. Morate znati kako da budete sami i da vas ne definiše druga osoba – rekla je za Marie Claire.


Tada je istakla i da ju je to što se razvela učinilo boljom glumicom.


To vas čini saosećajnijom osobom i, ja mislim, boljom glumicom – rekla je i prisetila se reči Dejvida Šora, koji stoji iza serije House. "Trebalo bi da se razvodiš svake godine, nikad nisi bolje glumila!"


Iako njen brak s Taom nije uspeo, Olivija kaže da se ne kaže ni zbog čega.


Mi smo prijatelji. Njegova porodica je moja porodica – rekla je.

 

Nakon raskida, Ruspoli je uspešno izbegavao pažnju javnosti, a Olivija Vajld je izgradila veliku karijeru i pokazala se kao režiserka.

 

Dok o njegovom životu nije poznato mnogo, glumica je posle razvoda upoznala Džejsona Sudeikisa, s kojim je godinama bila verena i dobila sina Otisa i ćerku Dejzi. Par je potom raskinuo, posle čega je ona bila u dvogodišnjoj vezi s muzičkom zvezdom Harijem Stajlsom.

 

 

makonda-tracker