neobičan spoj

"Jurila sam ga 9 meseci, to me je ubijalo..." Ljubav ovog para čudila je sve, a njega je zgražavala njena OPSESIJA

0

Ogromna razlika u godinama i potpuno različita interesovanja nisu im smetali da se zavole. Na kraju je glumicu i režisera razdvojilo – ono što ih je spojilo

Dženifer Lorens i Daren Aronovski u Veneciji
Dženifer Lorens i Daren Aronovski u Venecijifoto: Splash News / Splash / Profimedia

Oskarovka Dženifer Lorens od 2019. godine je u braku s direktorom jedne galerije Kukom Maronijem, s kojim ima sina Saja, i neretko par viđamo kako uživa u romantičnim šetnjama njujorškim ulicama.


Popularna glumica deluje vrlo zadovoljno proteklih godina i ostavila je iza sebe niz skandala koji su obeležili njen život, poput objavljivanja njenih intimnih fotografija 2014. godine, kao i neke velike ljubavi koje su privlačile pažnju javnosti.


Jedna od najvećih svakako je bila ona s režiserom Darenom Aronovskim, s kojim je bila u ljubavnoj vezi.

 


Dženifer Lorens i 21 godinu stariji Daren Aronovski upoznali su se dok su spremali film "Majka!", sniman 2016. godine.


Čim su se sreli, glumica je osetila nešto, iako nije bila sigurna kako reditelj vidi nju.


Imali smo energiju... Ja sam osetila energiju s njim. Ne znam kako se on osećao pored mene – priznala je za Vogue 2017. godine.

 

Pomislila sam kako je zgodan... Sećam se da sam nosila svog psa i zatvorila vrata nakon što je Daren izašao, i rekla: "Pipi, to se zove seksualna tenzija" – ispričala je kasnije. – Pravio se nedostupnim oko devet meseci, možda i duže, a to me je ubijalo.


Prvi put su oni dovedeni u neposlovnu vezu u oktobru 2016. godine, a mesec dana kasnije režiser je snimljen u Njujorku dok je šetao Dženiferinog psa.

 

Američka glumica Dženifer Lorens
Američka glumica Dženifer Lorensfoto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Par je privlačio pažnju na svakom koraku, u velikoj meri jer su bili vrlo očigledne suprotnosti jedno drugom. Pored toga što razlika u godinama između njih iznosi više od dve decenije, Aronovski je završio Harvard, a glumica je ranije pričala kako "ne može da podnese ljude s Harvarda", ali to nije bio jedini problem.


Dženifer Lorens je, naime, najpoznatija ljubiteljka rijalitija među poznatima, dok režiser važi za one koji ih duboko preziru. Tako je na snimanju njihovog filma "Majka!" glumica imala svoj "Kardašijan šator" u kom je tražila utehu nakon snimanja vrlo potresnih i uznemirujućih scena.


U tom šatoru su na sve strane bile fotografije članova porodice Kardašijan i neprestanu su išli snimci iz "U korak s Kardašijanovima", uz gumene bombone – ispričala je glumica za Vogue. – To je bilo moje srećno mesto.

 

Daren Aronovski javno je ocenio njenu opsesiju porodicom Kardašijan kao "užasnu razočaravajuću" i naglasio je da on nije bio uključen u organizovanje ovog šatora.

 


Bio sam u fazonu "O čemu pričaš, kakvi Kardašijanovi" – iskren je bio reditelj.


Ništa im to, međutim, nije smetalo da započnu vezu, koju su u najvećoj meri krili od javnosti onoliko koliko je to bilo moguće. Prvi put su se kao par pojavili na premijeri pomenutog filma u Njujorku u septembru 2017. godine, a ostvarenje koje ih je spojilo na kraju je bilo i tačka na njihovu ljubav.


Obično promovišem film, pozovem ljude da ga gledaju i ostalo nije u našim rukama – rekla je Dženifer. – Normalno, to ostavim iza sebe. Kad si u vezi s režiserom, to je drugačije. Bili smo zajedno na protivnim turnejama. Kad bih se vratila u hotel, poslednje o čemu bih htela da pričam i razmišljam je taj film.


Međutim, Daren Aronovski nastavljao je da priča samo o filmu "Majka!", što je glumicu opterećivalo.

 


On dođe kući i hoće da nastavi da priča o tome. I razumem to. To je njegova beba. On je sve osmislio, on ga je režirao. Zato sam morala da budem i partnerka puna podrške i da kažem: "Možemo li, za ime Božije, da ne razmišljamo o filmu "Majka!" samo jedan sekund?" – požalila se Dženifer.


Ispostavilo se da i razlika u godinama nije bila tako bezazlena.


Razlika u godinama je ogromna, a oni su sasvim različiti ljudi – rekao je izvor blizak paru za People.


Zato su se nakon promocije filma rastali, a Dženifer je uskoro pronašla čoveka svog života Kuka Maronija. Što se tiče Aronovskog, mediji su ga 2019. povezivali s mladom ruskom glumicom Aglajom Tarasovom, inače bivšom devojkom Miloša Bikovića, ali uglavnom je uspevao da sačuva svoju intimu od javnosti.

 

 

makonda-tracker