bilo je burno

Ušla je na set i počela da VIČE: Znate li zbog koje glumice iz "Sulejmana" su se svađali Halit Ergenč i Berguzar Korel?

0

Navodno je turska glumica bila toliko ljubomorna da je zahtevala da se i njoj dodeli manja uloga u seriji "Sulejman Veličanstveni" kako bi ga "držala na oku"...

Turski glumci Halit Ergenč i Berguzar Korel
Turski glumci Halit Ergenč i Berguzar Korelfoto: berguzarkorel, Instagram

Glumci Halit Ergenč (52) i Berguzar Korel (40) u braku su od 2009. godine, a oni danas uživaju u skladnom porodičnom životu sa troje njihove dece.


Njihovu sreću upotpunili su sinovi Ali i Kan i ćerka Lejla, a oni su i dalje nasmejani i zagrljeni u svakoj prilici uprkos povremenim glasinama da u njihovom braku ima trzavica i čak preljuba.


U prošlosti je takvih tračeva bilo često i mnogo, a glumac je tokom snimanja serije "Sulejman Veličanstveni", u kojoj je igrao naslovnu ulogu, povezivan s (ne samo) jednom koleginicom sa seta.

 

Kako su tada javili regionalni mediji, njegova mlađa koleginica Deniz Čakir, koja se priključila seriji naknadno, prilično se zbližila s glavnim glumcem Halitom Ergenčom. Možda mu je igrala polusestru njegovom liku, ali je njihov odnos navodno bio više nego bratsko-sestrinski... Glasine je i sama potpirivala izjavama o starijem kolegi.


Nijedan glumac mi nije bio zanimljiv kao on. Ne čudi me što sve devojke padaju na njegov šarm. Pravi je sultan ženskih srca... – rekla je Deniz Čakir navodno.

 

Deniz Čakir kao sultanija Šah u seriji Sulejman veličanstveni
Deniz Čakir kao sultanija Šah u seriji Sulejman veličanstvenifoto: Sulejman Veličanstveni

Popularna glumica, koju je publika obožavala i u seriji "Kad lišće pada", navodno je odmah imala iskre na setu sa Halitom Ergenčom, a pričalo se o njihovom flertovanju toliko da je sve stiglo do Berguzar Korel, njegove supruge.


Prema pisanju medija 2013. godine, Berguzar, poznatija kao Šeherezada u seriji "1.001 noć", jednom prilikom je došlla na snimanje i suočila se sa suprugom.


Svađali su se i svima je bilo neprijatno. Isključili smo kamere i ostavili ih da reše probleme na miru – ispričao je tada izvor sa seta za medije.

 

halit ergenč i berguzar korel
halit ergenč i berguzar korelfoto: berguzarkorel, Instagram

Navodno to bio jedini povod da Berguzar Korel bude ljubomorna, jer joj nije prijalo ni Halitovo druženje s Merjem Uzerli, koja je glumica sultaniju Hurem. Potom joj je smetalo i Halitovo navodno flertovanje sa Džansu Dere, nekadašnjom Mis Turske koja je glumica iransku robinju Firuzu.


Zbog toga je Berguzar insistirala da i ona bude deo serije "Sulejman Veličanstveni" da bi držala muža na oku, pa je dobila malu ulogu udovice iz Venecije.


U svakom slučaju, par nikad nije potvrdio nijedan od ovih tračeva i u tom periodu su viđani na romantičnim večerama i ponašali se u javnosti kao i inače.

 

 

makonda-tracker