krivi druge za kraj

Dan pred svoje venčanje ju je pozvao telefonom: Emotivna ispovest princa Harija o tome kako je izgubio najveću ljubav

0

Dobro je poznato da je na venčanju princa Harija i Megan Markl bila njegova bivša devojka, za koju su mnogi mislili da će postati princeza

Princ Hari i Čelsi Dejvi
Princ Hari i Čelsi Dejvifoto: Rupert Hartley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Britanski princ Hari, vojvoda od Saseksa, trenutno se sudi s britanskom štampom, koju je optužio za mešanje u njegov privatni život i "destruktivnu ulogu" u njemu.


On je, inače, prvi član kraljevske porodice koji se pojavio na sudu posle više od jednog veka, a svojim svedočenjem u Višem sudu u Londonu privukao je mnogo pažnje.


On je optužio Daily Mirror da je koristio nezakonite tehnike da bi stvarao medijske priče o njegovom životu, a dotakao se mnogo toga. Između ostalog, pomenuo je bivšu devojku Karolin Flek, pokojnu TV voditeljku, kao i devojku za koji mnogi kažu da je bila ljubav njegovog života.

 

On je, naime, izjavio da su "radoznale oči tabloida" pogoršale njegov odnos s bivšom devojkom Čelsi Dejvi i da je to bio faktor za njihov raskid.

 

U svom svedočenju, princ Hari je naveo da su se Dejvijeva i on upoznali početkom 2004. godine i da su bili u stalnoj vezi do sredine 2010. godine, kada su se konačno rastali.

 

Princ Hari i Čelsi Dejvi
Princ Hari i Čelsi Dejvifoto: ANWAR HUSSEIN COLLECT / Sipa Press / Profimedia

Naš odnos je većinu vremena bio na daljinu, a Čelsi i ja smo često živeli u različitim zemljama. Zbog toga smo se mnogo oslanjali na komunikaciju telefonom – napomenuo je Hari, koji ističe da je prisluškivan.

 

Mi smo, naravno, razgovarali o različitim ličnim stvarima, uključujući sve aspekte naše veze, a često je to bilo i putem govorne pošte. Pošto mi je bila devojka, mogao sam da poverim Čelsi najprivatnije informacije, kao i ona meni – naglasio je vojvoda od Saseksa.


Potom su, kaže on, detalji tih razgovora dospeli do medija, a podsetio je na to kako su pisali o situaciji kada su se Čelsi i on posvađali i ona mu zalupila slušalicu. Istakao je i da ti članci nisu pripisani drugim izvorima, a pomenuo je i jedan emotivan telefonski razgovor koji su vodili.

 

Tako su novinari i fotografi stigli u njihov hotel na obali Mozambika pre njih.

 

Princ Hari i Čelsi Dejvi
Princ Hari i Čelsi Dejvifoto: ALEX T / BEN BRETT / ELOBY / J.TAYLOR / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

On kaže i da su zbog svega toga gubili prijatelje, da im je bilo teško da veruju bilo kome, zbog čega je imao "napade depresije i paranoje".


Princ Hari i Čelsi Dejvi ostali su u dobrim odnosima i nakon raskida, a mediji su pisali da je dan pred venčanje s Megan Markl on pozvao telefonom bivšu devojku. Ona se, potom, pojavila na njegovom venčanju, ali nije otišla na svečani prijem jer nije želela da skreće pažnju na sebe i pokvari svima zabavu. Ipak, ostalo je zabeleženo da je ona značajno gledala Harija u trenutku dok se na venčanju svirala pesma "Ostani uz mene".

 


Takođe, mediji su nedavno pisali da je princ Hari pozvao Čelsi kako bi joj tražio dozvolu da je pomene u svojim memoarima "Rezerva", što je ona odbila.

 

 

makonda-tracker