novi detalji

Tražili su popust u omiljenom Dajaninom hotelu: Do incidenta sa paparacima ne bi došlo da Hari i Megan nisu bili škrti?

1

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su želeli da odsednu u omiljenom hotelu princeze Dajane, ali ne i da plate regularnu cenu noćenja.

foto: WAYZ / BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: WAYZ / BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Saga oko dvočasovne jurnjave u Njujorku u kojoj su se našli princ Hari i Megan Markl 16. maja se nastavlja, a stalno iskrsavaju novi detalji.

 

- Princ Hari, njegova supruga Megan i njena majka bili su umešani u "skoro katastrofalnu" poteru automobila nakon što su ih paparaci pratili više od dva sata - rekao je njihov portparol.

 

Međutim, juče su se pojavili novi detalji.

 

Prema ekspertu za zaštitu, tim za privatno obezbeđenje kraljevske porodice kriv je za haos koji je nastao na ulicama Menhetna 16. maja, jer su njihovi vozači navodno vozili pogrešnom stranom puta i upadali u saobraćaj.

Međutim, prema pisanju Page Sixa, sada imamo i novi uvid o ovoj situaciju u kojoj su se našli vojvoda i vojvotkinja od Saseksa.

 

Kako oni tvrde, do "umalo pogubne" potere automobilima došlo je iz jednostavnog razloga: jer su Hari i Megan bili preškrti da plate hotel.

 

Naime, oni su želeli da budu smešteni Carlyle omiljenom hotelu pokojne princeze Dajane zbog čega su kontaktirali hotel i tražili najveći popust za svoj boravak u Njujorku. 

 

Direktori hotela su odbili takve želje princa Harija zbog čega su njih dvoje očigledno uvređeni odlučili da odsednu u kući svog prijatelja na Upper East Side. 

 

I upravo zbog toga, budući da nisu želeli da odvedu paparaco fotografe do kuće prijatelja, čime bi otkrili gde su odseli, Megan i Hari su odlučili da "sakriju svoje tragove i putanju kretanja". 

Princ Hari i Megan Markl u dvočasovnoj jurnjavi Njujorkom.
Princ Hari i Megan Markl u dvočasovnoj jurnjavi Njujorkom.foto: BeautifulSignatureIG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Trebalo je jednostavno da uzmu noćenje u hotelu zbog sigurnosti svih, ali umesto toga bili su preškrti i odlučili su se za besplatni smeštaj - otkrio je izvor i dodao:

 

- Ljudi koji rade za Harija i Megan nazvali su uoči njihovog putovanja hotel i tražili sobu sa popustom, ali hotel ih je odbio. Da su jednostavno platili i otišli u hotel, kako je trebalo, navodno opasni paparaci ih ne bi proganjali po gradu i ništa od ovoga se ne bi dogodilo. Odvezli bi se do hotela Carlyle, fotografisal bi ih kako ulaze i to bi bilo to - 

 

Hari i Megan su bili redovni gosti u Cairlyle, gde noćenje košta od 1.240 do 6.000 dolara.

 

U tom istom hotelu, na 22. spratu je boravila i pokojna princeza Dajana kad god je stigla u Njujorku. 

 

 

makonda-tracker