nije se pojavio

Zbog ovoga je imao napade paranoje: Princ Hari iznenadio celu Britaniju na suđenju koje je željno iščekivalo celo Ostrvo

1

Svi su naveli da su veoma iznenađeni ovim postupkom princa Harija. 

Hari I Megan
Hari I Meganfoto: Earl Gibson III / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princ Hari je trebalo da se pojavi u Londonu na suđenju protiv poznate britanske medijske tabloidne kuće "Mirror Group Newspaper" (MGN), međutim na veliko iznenađenje cele javnosti on nije došao na zakazano ročište.

 

Sudija na ovom suđenju Timoti Fankort je naložio princu da se pojavi prvog dana suđenja kad je njegov slučaj u pitanju. No, Hari jednostavno nije došao.

 

I sam sudija Franfort je izjavio da je veoma iznenađen ovim njegovim postupkom

 

Advokat medijske kuće MGN Endrju Grin naveo je, kako prenose strani mediji, naveo da je "duboko uznemiren" time što se princ nije pojavio na ročištu.

 

Inače, britanski mediji su već brujali o tome kako će princ Hari biti prvi član britanske kraljevske porodice koji će u poslednjih 130 godina svedočiti na sudu.

 

Hari je na ovom suđenju trebalo da govori o svojim ljubavnim vezama koje imao pre nego što je stao na ludi kamen sa Megan Markl.

 

Svi su iznenađeni što se Hari nije pojavio na ročištu.
Svi su iznenađeni što se Hari nije pojavio na ročištu. foto: BeautifulSignatureIG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, Hari tvrdi da je "Dejli miror" nezakonito prikupljao informacije o njemu i njegovom životu, o njegovom bratu Vilijamu, njihovoj majci Dajani i njihovom ocu kralju Čarlsu.

 

Kako je naveo, to što je Dejli miror radio kod njega je izazvalo velike i jake napade depresije i paranoje usled čega se njegova ljubavna veza Čelsi Dejvi raspala

 

Uz to je naveo da je navodni upad novinara u njihovu kuću naveo Čelsi Dejvi da donese odluku da kraljevski život nije za nju, što je tada za njega lično bilo veoma uznemirujuće. 

 

Inače, ovo je samo jedan od šest slučajeva koje je Hari pokrenuo protiv medija i vlade u Velikoj Britaniji. U jednm od preostalih procesa, princ je optužio Dejli mejl, pošto smatra da je bio žrtva hakovanja govorne pošte i da je bio pod prismotrom privatnih detektiva.

 

 

 

makonda-tracker