nije krila stav

Kad je ovo rekla, "svima su obrve udarile u plafon" od čuda: Šta je kraljica Elizabeta zaista mislila o Megan Markl?

0

Tek nakon smrti kraljice Elizabete II isplivale su njene izjave o supruzi princa Harija koje otkrivaju šta je zapravo mislila o njoj

Megan Markl i kraljica Elizabeta II
Megan Markl i kraljica Elizabeta IIfoto: Danny Lawson / PA Images / Profimedia

Nije tajna da Megan Markl nije bila omiljena emotivna partnerka princa Harija u britanskoj kraljevskoj porodici, ali je on u njoj prepoznao ljubav svog života i odlučio da baš ona postane njegova supruga.


Par se venčao 2018. godine, a nastavak priče znamo – okrenuli su leđa Kruni, preselili se u Ameriku i izneli niz zapanjujućih tvrdnji na račun Harijevih bližnjih.


Iako je pokojna kraljica Elizabeta II, prinčeva pokojna baka, uvek imala odnos pun uvažavanja sa suprugom svog unuka, sada je otkriveno da ona nije imala previsoko mišljenje o njoj.


Naime, kako javlja Radar Online, kraljica je nešto pre smrti 2022. godine izjavila da "žali zbog toga kako se sve odigralo", a izbori bliski porodici tvrde da je rekla i da je "odmah pročitala" Megan Markl.

 

To je bila iznenađujuća rečenica, pošto je ona bila žena koja bi najlakše na svetu oprostila – rekao je za pomenuti portal anonimni izvor.


Navodno je jednom prilikom kralica Elizabeta tokom porodičnog druženja u zamku Balmoral vrlo otvoreno pričala o omraženoj snahi.

 

Kraljica Elizabeta i princ Filip
Kraljica Elizabeta i princ Filipfoto: EPA/WILL OLIVER

Tokom pića pred večeru, mala grupa je ćaskala s kraljicom, a ona je rekla da je to što je Hari upoznao Megan potpuna katastrofa. Svima su obrve udarile u plafon – ispričao je izvor.


Dok je Megan Markl uvek s uvažavanjem i divljenjem pričala o kraljici Elizabeti i pustila suzu na njenoj sahrani, pojavljuje se sve više dokaza da pokojna baka njenog supruga nije delila simpatije.

 

Tako je Dejli mejl svojevremeno pisao da je Hariju "ljubav prema Megan pomutila moć rasuđivanja", a navodno je jednom prilikom ponašanje ovog para nazvala "prilično sumanutim" i izjavila da je njen unuk toliko opsednut suprugom i željom da joj bude posvećen da je izgubio osećaj za svovje dužnosti.

 

1 / 6 Foto: Earl Gibson III / Shutterstock Editorial / Profimedia


Pisalo se i da je Elizabeti postao izazov svaki razgovor s nekada omiljenim unukom.


Njenom Visočanstvu su pozivi princa Harija bili prilično teški i zamorni. Nije htela da se meša u odnos između oca i sina i nagovarala ga je da popriča sa ocem – rekao je izvor za Dejli mejl pre izvesnog vremena.

 

 

makonda-tracker