oduvek ga je želela

Sličan je imala i Dajana! Poklon od 5.000 funti za svoju ćerku, Megan Markl je kupila 6 godina pre njenog rođenja

0

Poklon je kupljen godinu dana pre nego što je upoznala princa Harija.

Megan Markl je oduvek želela ovaj komad nakita i odlučila je da će ga jednog dana pokloniti ćerki.
Megan Markl je oduvek želela ovaj komad nakita i odlučila je da će ga jednog dana pokloniti ćerki.foto: EPA-EFE/REMKO DE WAAL

Ćerka princa Harija i Megan Markl danas slavi drugi rođendan.

 

Sigurni smo da će Lilibet Dajana dobiti pregrštim predivnih poklona od svojih roditelja i starijeg brata, Arčija.

 

Njeni trenutno omiljeni pokloni su najverovatnije kao i većini dece u tom uzrastu, igračke - mnogo igračaka.

 

Međutim, jednom kada poraste, mama će joj dati neverovatan poklon koj je kupila šest godina pre nego što se ona rodila, a godinu dana pre nego što će upoznati princa Harija.

Kako je jednom prilikom otkrila, Megan je svojevremeno odlučila da se počasti kada je postalo izvesno da će serija koja ju je proslavila "Odela" i njen lik Rejčel Zejn fanovi gledati i u trećoj sezoni. 

 

Tada je odlučila da se počasti satom koji je oduvek želela Cartier Tank Francaise koji je koštao 5.000 funti i na kojem je ugravila moćnu poruku "Za M.M. od M.M" (Od Megan Markl za Megan Markl). 

 

- Uvek sam žudela za Cartier French Tank satom. Kada sam saznala da će "Odela" snimati i treću sezonu, što se u to vreme činilo kao prekretnica, rešila sam da se častim i kupila sam dvobojnu verziju sata - rekla je Megan u intervju za Hello magazin 2015. godine.

Tada je otkrila da će ga jednog dana naslediti njena ćerka.

 

- Planiram da ga jednog dana poklonim svojoj ćerki. To je ono što čini komade posebnim, veza koju imate sa njima - ispričala je.

 

Međutim, to nije jedini poseban sat koji Megan ima u svojoj kolekciji nakita – ona takođe ima Cartier Tank Francaise sat princeze Dajane koji je redovno nosila na veridbama 1990-ih.


Sat je pokojnoj princezi poklonio njen otac na njen 21. rođendan, a nakon što je ustupljen Hariju, veruje se da je poklonjen Megan u prvim danima njihove veze.

 

 

makonda-tracker