novi detalji

"Da li se Hari KONAČNO probudio?" Posle vesti da princ ima TAJNU SOBU, šuška se o problemima u braku s Megan Markl

2

Dok Megan Markl i princ Hari ćute, kruže priča da je njihov brak daleko od idiličnog

Princ Hari i Megan Markl
Princ Hari i Megan Markl foto: EPA-EFE/ROSA WOODS / POOL

Svako malo, britanski mediji tvrde da u braku princa Harija i Megan Markl, vojvode i vojvotkinje od Saseksa, nije sve idealno, ali par sve vreme izgleda zaljubljeno do ušiju, skladno i ujedinjeno protiv svih.


Međutim, nedavno su im se priključili američki mediji, i to navodima da princ Hari ima sobu u hotelu u blizini njihove kuće u Montesitu, u Kaliforniji, u koju odlazi sam, kao i da povremeno obilazi jedan privatni i ekskluzivni klub u Los Anđelesu.


To je podstaklo glasine da brak ovog par ipak nije idiličan, a mediji sada javljaju i da Hari i Megan nisu proslavili petu godišnjicu braka.

 

Oni su, naime, sudbonosno "da" izgovorili 18. maja 2018. godine, a Daily Mail i The Telegraph pišu da oni nisu obeležili godišnjicu i da već neko vreme nisu jedno drugom pokazivali naklonost.


Pol Barel, nekadašnji zaposleni Harijeve majke princeze Dajane i njen blizak prijatelj, istakao je da veruje da je Megan "isprala mozak" sinu njegove miljenice, kao i da misli da se on sada "trgao".

 

1 / 7 Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Jesam li jedini u Ujedinjenom Kraljevstvu koji misli "Da li se Hari probudio i video istinu"? – pitao je on u razgovoru za GB News. – Da li je konačno video šta njegova supruga radi, da mu je ispran mozak i da je bio zaslepljen njenom lepotom ili nečim drugim?


On je istakao i da ne sumnja da će se princ Hari jednom vratiti u Englesku, kao i da će ga kralj Čarls i princ Vilijam, njegovi otac i brat, dočekati raširenih ruku.

 

 

 

 

makonda-tracker