pratili su srca

To što je starija 16 godina im nije smetalo: Godinama posle raskida, glumac je bivšu nazvao najboljom devojkom na svetu

0

U vreme kada je u svetu slavnih bila prava retkost da neka žena uđe u vezu s toliko mlađim muškarcem, ovaj par je bio zaljubljen do ušiju

Sandra Bulok i Rajan Gosling u filmu 'Ubistvo po stavkama'
Sandra Bulok i Rajan Gosling u filmu "Ubistvo po stavkama"foto: WARNER BROS / AFP / Profimedia

Glumica Sandra Bulok spada u poznate ličnosti koje ne pričaju javno o svom privatnom životu, pa je i ova njena veza u velikom meri ostala skrivena od javnosti, ali par nije mogao da sakrije koliko je zaljubljen.

 

Ljubav je počela ubrzo nakon prvog susreta, a posle dve godine su se razišli iz razloga koji je prekinuo mnoge holivudske veze. 

 

Oskarovka Sandra Bulok (57) i glumac Rajan Gosling (41) upoznali su se 2001. godine, na snimanju trilera "Ubistvo po stavkama" (2002).

 

  • Ljubav nisu mogli da sakriju


Šarmantna glumica i jedna od najvećih svetskih zvezda u tom trenutku igrala je detektivku Kesi Mejveder, dok je mladi i perspektivni Gosling glumio srednjoškolskog genija koji je izveo tzv. "savršeno ubistvo" školskog druga.

 

U tom trenutku, Sandra Bulok je imala 37 godina, a Rajan Gosling samo 21, a razlika od 16 godina nije im smetala da odmah stupe u vezu.

 

 

Glumica, koja je poznata po tome što o svom emotivnom životu ne priča za medije, ipak nije izdržala da nešto ne pomene, pa je tako u intervjuu koji je dala za Cosmopolitan 2003. na pitanje "jesu li Rajan i ona samo prijatelji" odgovorila:


Ako dodate tu reč "samo", verovatno će to pomalo biti laž... Tako da ću reći da smo prijatelji.


Takođe, istakla je i da je filmski set "najbolja služba za upoznavanje na planeti", a upravo je to bilo mesto na kom su se Gosling i ona sreli.


Pre nego što je postalo uobičajeno, normalno i prihvatljivo da žena bude starija od partnera 16 godina, Sandra Bulok smelo je ušla u ovaj odnos ne opterećujući se mišljenjima javnosti, zbog čega su fanovi ovih glumaca posebno cenili Rajana i Sandru kao par.

 


Iako je Gosling imao svega 21 godinu, ona je objasnila da je od njega naučila važnu životnu lekciju.


Da iskuliram. Ja vodim život maničnim tempom, a on me je naučio da odbacim sve što nije važno – rekla je Sandra Bulok za Cosmopolitan. – On je kao mali Buda.

 

Da su zaista ljubavni par, potvrdili su 2002. godine, na premijeri svog filma "Ubistvo po stavkama" na Kanskom festivalu, kada su stigli zajedno i pozirali zagrljeni.

 

  • Zašto su raskinuli Sandra Bulok i Rajan Gosling?


Međutim, veza je trajala samo dve godine, a u to vreme nije bilo poznato zbog čega su se Sandra Bulok i Rajan Gosling razišli te 2003. Kako je glumac kasnije objasnio, za sve je kriva industrija u kojoj žive i rade.

 


Šou biznis je zlikovac – zaključio je on za The Times 2011. – Kada su oboje u šou biznisu, to je previše šou biznisa. To uzima sve svetlo, pa ništa drugo ne može da se razvija.


Po svemu sudeći, par se rastao prijateljski, a Rajan Gosling je u jednom intervjuu pre ljubavi s Evom Mendez, s kojom danas uživa u skladnom porodičnom životu, istakao da je imao samo dve velike ljubavi – Sandru Bulok i Rejčel Mekadams.


Imao sam dve najbolje devojke svih vremena. Nisam upoznao nijednu koja bi mogla da ih nadmaši – rekao je.


Što se tiče njihovog današnjeg života, Sandra je od 2015. u vezi s fotografom Brajanom Rendalom i sama brine o svojoj usvojenoj deci Luisu (13) i Lejli (11). Rajan je od 2011. u ljubavi s glumicom Evom Mendez, s kojom ima ćerke Esmeraldu Amadu (8) i Amadu Li (7).

 

 

makonda-tracker