porodična idila

SVOJE NAJDRAŽE DAME IZNENADIO JE RUŽAMA: Eva Mendez i Rajan Gosling na Dan zaljubljenih KONAČNO uslikani sa ćerkama

0

Poznati glumci čuvaju svoju intimu daleko od očiju javnosti, pa je za njihove obožavaoce veliko iznenađenje kad dobiju priliku da vide njihove naslednice

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Eva Mendez (45), Rajan Gosling (39) i njihove mezimice Esmeralda (5) i Amada (3) proveli su Dan zaljubljenih na sjajan način — izašli su na porodični ručak!

 

Zgodni glumac i njegove najdraže dame prošetali su losanđeleskim ulicama i uživali u trenucima koje su proveli zajedno, a Mendezova je nosila tri ruže, najverovatnije Rajanov poklon za nju i njihove devojčice.

 

 

Kako američki mediji javljaju, glumica je izgledala sjajno u ležernom spoju farmerki, crne majice i kardigana u boji senfa, dok je njen vanbračni suprug nosio teksas jaknu, crne pantalone i majicu s printom. Par je očigledno više truda uložio u izgled Esmeralde i Amade, koje su nosile neodoljive haljinice, a starija od sestara imala je i elegantnu torbicu.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Par, inače, stanovnici Los Anđelesa nemaju priliku često da sreću u društvu ćerki, budući da glumci instistiraju na tome da decu zaštite od pažnje medija i omoguće im „normalno“ odrastanje.

 

 

makonda-tracker