NEKE SU I DANAS PRAVE LEPOTICE

Kako DANAS izgledaju NAJLEPŠE ŽENE DEVEDESETIH? Neke od njih ŽIVOT NIJE MAZIO I PAZIO!

0

Estetske korekcije 90-ih su još bile nepoznanica i najbitnija je bila prirodna lepota.

foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ipak, neke od žena koje su mnogi smatrali lepoticama želele su da budu još lepše, pa nakon niza operacija mnoge od njih više ne liče na sebe.

 

Ovo su priče nekih od najlepših devojaka koje smo imali prilike da gledamo na malim ekranima tokom devedesetih godina.

 

 

Glumica Alša Silverston je 90-ih bila na vrhuncu popularnosti, ali svetla Holivuda su bila previše za nju.

 

Iako je bila buntovna tinejdžerka koja je glumila u danas čuvenim filmskim klasicima, Silverstounova se odlučila da se povuče sa scene i posveti se privatnom životu. Odbijala je sve uloge koje je poslednjih godina dobijala, posvetila se pisanju kuvara i gajenju svog sina.

 


Pop-zvezda Kajli Minog i dalje stvara velike muzičke hitove, a u centru pažnje je bila krajem osamdesetih i početkom devedesetih. Od samog početka karijere se nalazi u vrhu top-lista, ali njen privatni život takođe je izazivao mnogo pažnje. Prebolela je rak dojke koji joj je dijagnostikovan 2005. godine, često se bavila humanitarnim radom, a jedna od njenih najpoznatijih ljubavnih veza je ona s pokojnim pevačem grupe INXS, Majklom Hatčinsom.

 

 

Mišel Fajfer na velika se platna vratila nakon pet godina pauze, koju je napravila kako bi se posvetila sebi i svojoj porodici. Pauza od filmske industrije nije bila u potpunosti njena svesna odluka, već su se stvari namestile tako. Ona je sa suprugom Davidom E. Kelijem osnovala porodicu, a njena deca su je kasnije podstakla da se vrati filmu. Godine su proletela, ali je fanovi nisu zaboravili.

 

 

Oskarovka Sandra Bulok od početka karijere do danas nije stala sa snimanjem filmova, oduševila je brojnim ulogama, a iako se čini da joj je život bio miran, nije baš tako. Bila je u vezi s kolegama Metjuaom Mekonahijem i Rajanom Goslingom, ali raskidi s njima nisu izazvali neke burne reakcije u javnosti. Veza s Džejsijem Džejmsom bila je dosta burnija i izazvala je nekoliko skandala, još dok je par bio u braku. Glumica ima dvoje usvojene dece, a od razvoda s Džejmsom njen lični život nije bio toliko u centru pažnje.

 

 

Erotski triler "Niske strasti" vinuo je glumicu Šeroun Stoun u filmske visine, a od tada važi za jednu od najseksi žena na svetu. Najviše pažnje jr privlačila 90-ih godina, ali ni kasnije nije prestala da radi ono što najviše na svetu voli - da snima dobre filmove i ostvaruje sjajne uloge. Ima troje usvojene dece, a dvaput je bila u braku, s Mišelom Grinburgom i Filom Bronstajnom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 

"Zgodna žena" Džulija Roberts najviše je svojih uloga odglumila upravo 90-ih godina. Nakon brojnih veza s poznatim kolegama, među kojima su Liam Nison i Metju Peri, 2000. je upoznala Danijela Modera, za kojeg se kasnije i udala. Par slovi kao jedan od najstabilnijih u Holivudu, a njih dvoje imaju troje dece. Iako je vrlo posvećena porodici, Džulija Roberts pazi i na svoju karijeru i uspešno balansira između privatnog i poslovnog života.

 

 

Demi Mur i njene veze često su podizale prašinu, a nakon što se rastala od drugog supruga Brusa Vilisa, s kojim ima tri kćeri, imala je veze s nekoliko kolega, sve dok nije upoznala Eštona Kučera, koji je čak 15 godina mlađi od nje. Razlika u godinama nije im smetala da imaju savršen brak, sve dok nisu odlučili da se raziđu, a on se oženio Milom Kunis. Demi Mur i danas slovi za jednu od najzgodnijih glumica, a često je možemo videti na raznim holivudskim događajima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

Pamela Anderson od svih je kolegica na ovoj listi možda i najviše u medijima. Bivša Plejbojeva zečica od samih početaka karijere slovi kao seks-bomba i uvek rado prihvata taj nadimak. Iako joj u ljubavnom životu ne ide i iza sebe ima pet propalih brakova, utehu uvek pronalazi u svojim sinovima koji su uz nju i traži nove projekte koji bi joj privukli pažnju i dali priliku da pokaže svoje glumačko umeće.

 

 

Koja od njih je najviše zadržala  svoj prirodni izgled?

 

 

makonda-tracker