savršeno za porodicu

Zbog ovog trika sve sobe deluju veće i udobnije: Sandra Bulok ima 17 NEKRETNINA, a svaku je uredila na sličan način

0

Iako ima kuće i stanove širom Amerike, glumica Sandra Bulok ne eksperimentiše previše već se uvek drži istog principa pri uređenju

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američka glumica Sandra Bulok spada u savremeno holivudsko plemstvo, pa ne čudi što može da se pohvali impozantnim imetkom. Navodno je njeno bogatstvo procenjeno na 250 miliona dolara, a Ginisova knjiga rekorda proglasila ju je glumicom koja najviše zarađuje.


Zato ni ne čudi što je ona ponosna vlasnica više nekretnina, a nedavno su strani mediji pisali da ima čak 17 poseda na svoje ime, među kojima su luksuzne moderne vile, starinske kuće, skupoceni stanovi...

 

Sandra Bulok
foto: Profimedia

Trenutno Sandra prodaje dva svoja stana u Los Anđelesu, u čuvenim kulama Sijera, a mediji pišu da će u slučaju ovih nekretnina glumica biti u minusu jer će ih prodati po nižoj ceni od one za koju ih je pazarila.


Ona često i rado menja adresu, a trenutno je sa svojom decom stanovnica Nju Orleansa, gde živi u šarmantnoj vili u viktorijanskom stilu, koju je kupila još 2009. godine s bivšim suprugom Džesijem Džejmsom. U pitanju je kuća s spavaćih soba i pet kupatila, savršeno opremljena za bezbrižan porodični život.

 

S vremena na vreme u medijima se pojave fotografije neke od Sandrinih nekretnina, a zanimljivo je da glumica, za razliku od njenih kolega, preferira jednostavnog u dizajnu enterijera.


Iako su joj dostupni najbolji majstori i najkreativnija rešenja, zidovi svih njenih kuća i stanova su uvek beli, a dominira i nameštaj bele boje — od sofa i fotelja do trpezarjiskih stolica. Zahvaljujući tome, Sandra uspeva da vizuelno dodatno proširi prostorije, koje su, doduše, već vrlo prostrane i udobne.

 

1 / 11 Foto: Profimedia


Pored toga, njenim nekretninama su zajednički i visoki zidovi, čak i u slučaju najmanjih stanova, a većina ima i kamine oko kojih se njena porodica okuplja.

 

Uz belu boju, koje ima i na detaljima poput lampi, umetničkih dela na zidovima i čak cveću, Sandra se rado okreće prirodnim materijalima i drvetu kao dominantnom, pa je svetlo drvo, pretežno hrastovina, prisutna u većini njenih stanova i kuća.

 

Sandra Bulok
foto: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Međutim, uprkos pretežno svetkim tonovima, uvek je u prostoriji prisutan jedan komad nameštaja u crnoj boji, uglavnom stočić za kafu ili komoda, koji savršeno razbijaju eventualnu monotoniju.

 

Sandra Bulok
foto: Zillow / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U svakom slučaju, sve je podređeno udobnosti i vrlo funkcionalno! Malo toga što se nalazi u Sandrinim nekretninama nema praktičnu primenu, zbog čega svako mesto na kom glumica, njen sin Luis i ćerka Lila borave deluje kao topli, topli dom...

 

 

makonda-tracker