vrsna anegdota

"Rajane, sve se vidi, nemoj da gledaš": Sandra Bulok ispričala neprijatnost sa snimanja koju je krila 12 godina

0

Rajan Rejnolds i Sandra Bulok će sigurno zauvek pamititi snimanje filma "Prosidba".

foto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Slavna glumica Sandra Bulok nedavno je gostovala u podkastu "About Last Night" koji vodi Adam Rej, gde je govorila i o čuvenom filmu "Veridba" ("The Proposal") u kojem je glumila sa kolegom Rajanom Rejnoldsom.

 

Da setovi i scene ponekad mogu biti i neprijatne dokazala nam je Sandra koja je o ovoj anegdoti čutala 12 godina.

 

Set je bio zatvorenog tipa, što znači da je malo kome dozvoljen pristup. Šetali su se eventualno frizer i šminker okolo koji bi nešto malo sredili pred izvesnu scenu. Rajan i ja smo imali trake boje kože da mestima koje ne bi trebalo usnimiti, meni je kosa "kao slučajno" padala preko grudi. Sve je delovalo kao da za grešku nema mesta —  počela je ona:

 

Sandra Bulok
foto: Facebook/Red Table Talk / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

—  Međutim, kad smo se sudarili, kao što je u sceni i trebalo, viču nam: "Okej, rez!". I tako, on je igrom slučaja završio na kolenima, čekajući nastavak snimanja. A ja...radim sve samo da ne gledam gde ne treba. Rediteljka En Flečer je iz mraka tada uzviknula: "Rajane, sve se vidi!" Tad smo već počeli da menjamo boju. Ponavljala sam sebi: "Ni slučajno nemoj da pogledaš, ne gledaj..." Mislila sam se : "En, to može mnogo lepše da se obavi"  — nasmejala je glumica sagovornika i dodala.

 

Bilo mi je neprijatno, kao i njemu, ali na kraju dana. Toliko se znamo da me je bilo baš briga, u suštini, kao i njega. Brzo smo i taj kamen preskočili. A i on, nije se dao zbuniti, koliko god da je bio u nezavidnoj poziciji — zaključila je Bulokova.

 

Rajan Rejnolds
foto: Profimedia

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker