"bože, koliko sam zaljubljen u nju!

Da bi joj privukao pažnju, radio je nešto neodoljivo: Priča najlepšeg para počela je simpatično, a završila se suzama

0

Kada su se prvi put sreli, pevačica je dobro znala da je glumac zaljubljen u nju do ušiju

Fergi i Džoš Damel bili su zajedno od 2004. do 2017. godine
Fergi i Džoš Damel bili su zajedno od 2004. do 2017. godinefoto: MATEI H/MOF / Bauer Griffin / Profimedia

Godinama su jedan od najpopularnijih poznatih parova u svetu činili pevačica Stejsi En Ferguson (46), poznatija kao Fergi, i glumac Džoš Damel (49).


Oni su zajedno proveli 13 divnih godina i dobili sina Aksela, a njihovi fanovi bili su vrlo iznenađeni kada je otkriveno da se rastaju, a dve godine kasnije su se i formalno razveli.


Međutim, dok su još trajali dani sreće, Fergi i Damel bili su među omiljenim holivudskim dvojcima i par o kom svi pričaju, a vrlo je inreresantno kako je sve počelo.

 

Fergi i Džoš Damel bili su zajedno od 2004. do 2017. godine
Fergi i Džoš Damel bili su zajedno od 2004. do 2017. godinefoto: Michael Germana Collection / Everett / Profimedia

Naime, Damel je svojevremeno ispričao da je 2004. godine organizovao roštilj u svom domu, a među gostima je bila njegova koleginica iz serije "Las Vegas" Moli Sims sa svojim tadašnjim dečkom i glumcem Enrikeom Mursijanom. U jednom trenutku, Damel je primetio kako Marsijano gleda spot za pesmu "Hey Mama" grupe The Black Eyed Peas, a gost je prokomentarisao:


Ova devojka "meša" kao da želi karijeru.

 

Neobičan komentar, a Džoš Damel se seća da se složio s Marsijanom i da je od tog trenutka bio veliki fan Fergi. Štaviše, bio je zaljubljen u nju.


Stalno sanjam isti san o pevačici grupe The Black Eyed Peas. O, moj Bože, koliko sam zaljubljen u nju! Bože, koliko je zgodna! – rekao je u intervjuu za InStyle, a to nije bio jedini put da je pomenuo javno da je osvojen.

 


S obzirom na to koliko su njegovi komentari privukli pažnju u javnosti, producenti serije "Las Vegas" odlučili su da iz šale pozovu Ferginu grupu da gostuje u jednoj epizodi. Oni su pristali, a čim su muzičari stigli na set, Damel je rešio da ne gubi vreme i prišao je Fergi.


– Zgodna si – rekao je odmah i bez ustručavanja.


Moja najveća zaljubljenost, a ja joj priđem tako – žalio se posramljeno glumac u jednom kasnijem intervjuu za Best Life.


Ipak, Fergi je stigla spremna i odgovorila mu:


Da, čitala sam u magazinu In Style... Pa, kakva sam bila u tvom snu?


Kako je Fergi kasnije ispričala, njoj Damel nije bio preterano poznat jer je ranije igrao uglavnom u sapunicama, koje ona ne gleda, ali prijatelji obožavaju takve serije i bili su jako uzbuđeni zbog prilike da jedna od njih bude s nekom zvezdom sapunice.

 

Fergi i Džoš Damel bili su zajedno od 2004. do 2017. godine
Fergi i Džoš Damel bili su zajedno od 2004. do 2017. godinefoto: EPA/JUSTIN LANE

Moji prijatelji su ga znali jer je bio zvezda sapunica – ispričala je pevačica za Playboy 2007. – Ja ne gledam sapunice, ali su mi rekli: "Moraš da izađeš s njim. Uradi to za nas. Žrtvuj se za tim".


Nakon što su se konačno upoznali na setu, Fergi nije odolela glumčevom šarmu i, nakon što ju je on zaista pozvao da izađu, rekla je "da".


Tri godine kasnije, bili su vereni, a Džoš je zaprosio Fergi dijamantskim prstenom u koji je ugravirao "J♡S".

 

Osećam se kao najsrećnija devojka na svetu – priznala je tada pevačica za Glamour. – Iako je prsten preveliki.


Par se venčao u januaru 2009. godine u Malibuu, a potom su 2013. dobili sina Aksela.

 

 

Brak, ipak, nije počeo bajkovito, jer je nekoliko meseci nakon njihovog venčanja striptizeta Nikol Forester ispričala za The National Enquirer da je Damel varao Fergi s njom. Glumac je sve demantovao, ali se ovaj trač zadržao u medijima.

 

Kako je par kasnije pričao, to ih je samo ojačalo.


Kad prođete kroz nešto teško, to stvarno ojača zajedništvo. Naša ljubav je danas dublja – istakla je u razgovoru s Oprom pevačica.


Međutim, zajedništvo nije trajalo večno – u septembru 2017. saopštili su da se razilaze.


S apsolutnom ljubavlju i poštovanje, doneli smo odluku da se raziđemo ranije ove godine – istakli su u saopštenju za javnost Džoš Damel i Fergi, naglasivši da im je najvažnije da se njihov sin prilagodi na novonastale okolnosti.

 

Fergi i Džoš Damel bili su zajedno od 2004. do 2017. godine
Fergi i Džoš Damel bili su zajedno od 2004. do 2017. godinefoto: EPA/JUSTIN LANE


Zvanično su potpisali razvod dve godine kasnije, a Fergi je kasnije pričala da joj je ova odluka teško pala.


Još uvek između nas postoji mnogo ljubavi. Zaista volimo jedno drugo, zabavno nam je zajedno... Samo više nismo par – rekla je i kroz suze dodala da "rastanak nije bio njen plan" i da je "želela zauvek da ostane u braku".

 

Damel je, međutim, ostao Fergin najveći fan, a u kasnijim intervjuima je pričao koliko je njegova bivša supruga "talentovana i neverovatna žena".

 


Glumac se početkom 2022. godine verio, a Fergi je potom javno na Instagramu čestitala Damelu i njegovoj partnerki Odri Mari, inače poznatoj manekenki.

 

 

makonda-tracker