godine sklada

Usred njihovog venčanja, ukazao se ZNAK SREĆE: Jedna od najlepših srpskih voditeljki blista pored supruga

17

Nakon trećeg porođaja, šarmantna voditeljka Aleksandra Gudelj neko vreme se nije pojavljivala u javnosti

Aleksandra i Veljko Gudelj na svadbi Đanijevog sina
Aleksandra i Veljko Gudelj na svadbi Đanijevog sinafoto: M.M./ATAImages

Folk pevač Radiša Trajković Đani juče je na svadbi svog sina Marka okupio, kako se to obično kaže, pola estrade.


Venčanju su prisustvovali mnogi pevači, a bila je tu i voditeljka Aleksandra Gudelj, koja se ne pojavljuje često na gradskim događajima.


Ona je svadbu stigla u društvu supruga Veljka, a par je bio vrlo elegantan.

 

Dok je njen životni saputnik nosio klasično odelo, voditeljka je izgledala zanosno u crvenoj haljini do kolena, koju je kombinovala s kožnom jakom, nude salonkama i Louis Vuitton torbom.

 

voditeljka aleksandra gudelj i biznismen veljko gudelj
voditeljka aleksandra gudelj i biznismen veljko gudeljfoto: M.M./ATAImages

Podsetimo, Aleksandra Gudelj je godinama u braku s biznismenom Veljkom, a par ima troje dece – Milijana, Damjana i Emiliju.


Uvek sam maštala o tome da ću imati veliku porodicu i da ću s ljubavlju za nju pripremati hranu, kombinovati začine i birati recepte. Tako su radile moja mama i baka. Suprug i sinovi su pravi gurmani, meni je to drago. Stariji sin odmah posle škole zove da pita šta ima za ručak, a čak i moj suprug zove s poslovnog puta da vidi šta li sam napravila – ispričala je ona svojevremeno za Gloriju.

 

Venčanje ovog para zaista je bilo posebno, a Aleksandra i Veljko Gudelj izgovorili su sudbonosno "da" u Africi. Kako je ispričala, kada su jednom prilikom slavili godišnjicu braka, porodično su se prisećali svih romantičnih detalja svog stupanja u brak.

 

Aleksandra i Veljko Gudelj pre nekoliko godina na jednom događaju
Aleksandra i Veljko Gudelj pre nekoliko godina na jednom događajufoto: Dragana Udovičić

Slavljenički dan započeli smo, kao što uvek i činimo, uz kafu i razgovor. Prisetili smo se našeg venčanja. Smejali smo se i prepričavali neke lepe trenutke. Mi smo imali dve ceremonije, jednu na Mauricijusu, gde nas je venčao matičar, i drugu u Beogradu, u crkvi. I onda zamislite koliko mi događaja za prepričavanje imamo – rekla je Aleksandra.


Setili smo se kako nam je za oba dana padala kišica i kako je to u Africi znak velike sreće. Čak se pojavila i duga ispod koje smo napravili predivne fotografije. Bilo je tu i zanimljivosti, poput one da me je dever izveo i predao budućem mužu, a potom mi bio svedok, tj. kum na venčanju – ispričala je voditeljka.

 

 

makonda-tracker