sasvim suprotna izdanja

Samo jedno od njih izgleda kao da tuguje: Vensan Kasel i Tina Kunaki prvi put u javnosti nakon raskida

0

Glumac i manekenka viđeni su s nekoliko dana razmaka i bili su potpuno suprotno raspoloženi

Tina Kunaki i Vensan Kasel su u braku od 2020. godine, a u vezi od 2018.
Tina Kunaki i Vensan Kasel su u braku od 2020. godine, a u vezi od 2018.foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Strani mediji objavili su pre nekoliko dana da se francuski glumac Vensan Kasel (56) i manekenka Tina Kunaki (26) rastaju nakon tri godine braka, odnosno pet godina ljubavi.


Glasine je podstakao sam glumac, koji je na Instagramu obrisao sve fotografije supruge, s kojom ima ćerkicu Amazoni, a potom je i neimenovai izvor potvrdio tužne vesti.


Rastali su se pre nekoliko nedelja. Tini je srce slomljeno – otkrio je izvor blizak paru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tinakunakey (@tinakunakey)


Predstavnici za medije nekadašnjeg para odbili su da prokomentarišu ove tvrdnje, ali oni već neko vreme nisu viđeni zajedno, a sada se Vensan Kasel pojavio na crvenom tepihu bez supruge.

 

On je u Madridu prisustvovao promociji svog novog filma "Tri musketara", u kom igra Atosa, a pred predstavnicima medija pojavio se sam. Glumac je delovao odlično raspoloženo, a za ovu priliku odabrao je farmerke, majicu, kaput i patike.

 

francuski glumac Vensan Kasel na premijeri filma 'Tri musketara'
francuski glumac Vensan Kasel na premijeri filma "Tri musketara"foto: LaPresse / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kasel je izgledao vrlo zadovoljno i nije bilo čime pokazao da ima turbulencije na privatnom planu. S druge strane, njegova supruga nedavno je viđena u sasvim drugačijem raspoloženju.


Tina Kunaki poslednji put je uslikana u javnosti početkom meseca, kada je uživo pratila fudbalski meč Pari Sen Žermena i Liona u Parizu. Ona je utakmicu gledala odevena u široku belu jaknu, a bila je nenašminkana, kose podignute u visok rep i nije izgledala preterano raspoloženo.

 

Francuska manekenka Tina Kunaki na meču Pari Sen Žermena i Liona
Francuska manekenka Tina Kunaki na meču Pari Sen Žermena i Lionafoto: LIONEL URMAN / Sipa Press / Profimedia

Ipak, šta god da je dovelo do razloga, ne sumnjamo da će Tina, koja važi za jednu od najlepših žena u Francuskoj, uskoro stati na noge i nastaviti da oduševljava na crvenom tepihu – sa Vensanom ili bez njega.

 

Kasel je, inače, pre ljubavi s Tinom bio u braku s italijanskom glumicom Monikom Beluči, s kojom ima ćerke Devu i Leoni.

 

 

makonda-tracker