sve je stekla sama

Najlepšoj ženi fudbalera NIŠTA nije palo s neba: Neki je nazivaju DVOJNICOM TINE KUNAKI, drugi kažu – Tina može da sanja

0

Poznatu manekenku često porede s njenom mlađom koleginicom, ali je njen životni put bio manje ugodan i, samim tim, verovatno slađi

Džesika Edi, žena Marka Veratija
Džesika Edi, žena Marka Veratijafoto: Anne Goldstein / Starface / Profimedia

Na nedavno održanoj Nedelji mode u Parizu jedna od najzapaženijih na revijama prestižnih brendova bila je Džesika Edi Verati, manekenka o kojoj se proteklih godina mnogo priča.


Delom je to iz razloga što spada u najatraktivnije žene današnjice, a delom zbog njenog braka s italijanskim fudbalerom Markom Veratijem, s kojim živi u glavnom gradu Francuske.


Džesika je oduševila atraktivnim i provokativnim izdanjima, a mnogi su komentarisali da izgleda maltene identično kao njena koleginica Tina Kunaki, inače supruga glumca Vensana Kasela. Drugi pak kažu da Tina po mnogo čemu može samo da se ugleda na Džesiku.

 

1 / 5 Foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia


Ko je Džesika Edi?


Ova vatrena Francuskinja rođena je 1991. godine, a ima marokansko poreklo i potiče iz stabilne porodice. Vrlo mlada je ušla u svet modelinga, gde je ubrzo postigla uspehe, ali nije čekala da joj nešto padne s neba – kad nije imala posla radila je kao konobarica u kafiću i sama se izdržavala.

 

Nije joj, međutim, dugo trebalo da dobije vrlo unosne ponude, a mediji su pre nekoliko godina pisali da je već zaradila svoj prvi milion evra, kao i da se ne oslanja finansijski na svog supruga, koji nastupa za Pari Sen Žermen.


Kada je reč o poređenju sa Tinom Kunaki, mnogi često ističu da, osim fsličnih frizura, tome nema mesta, budući da je Džesika sve u životu stekla sama, a Marka Veratija srela je kao već ostvarena žena.

 

Marko Verati i Džesika Edi zajedno su od 2019. godine,  a u braku od 2021.
Marko Verati i Džesika Edi zajedno su od 2019. godine, a u braku od 2021.foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

"Tina je zavela 31 godinu starijeg čoveka da bi postala poznata", "Džesika zna šta znači raditi vredno", "Možete li zaista da zamislite Tinu Kunaki kako konobariše da joj drugi ne bi davali novac?", "Marko je u Džesikin život stigao kada je već bila uspešna, ne treba je upoređivati sa ženom koju svi znaju kao nečiju suprugu"... komentarišu zlonamerni.


U svakom slučaju, Edijeva je u braku s italijanskim sportistom od 2021. godine, a zajedno su od 2019.

 

 

Par se upoznao nakon što se fudbaler razveo od višegodišnje partnerke Laure Zacare, s kojom ima dvoje dece, a već nakon kraće veze počeli su da se pojavljuju zajedno u javnosti.

 

 

Fudbaler je 2021. zaprosio Džesiku na vrlo romantičan način, pisali su mediji bez previše detalja, a ubrzo potom su se venčali.

 

 

makonda-tracker