da li vam se dopada?

Tina Kunaki oborila Veneciju sa nogu: Supruga Vensana Kasela u NAJNEOBIČNIJIM sandalama koje ste videti

3

Glumica je izabrala vrlo efektne komade.

foto: Maria Laura Antonelli / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Maria Laura Antonelli / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumački par Vensan Kasel i Tina Kunaki prošetali su crvenim tepihom na 79. Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji. Njih dvoje su pozairali ispred fotoreportera i plenili od ljubavi i seksepila. 

 

Vensan je izabrao da obuče dosta jednostavne komade, odnosno bež odelo koje mu je savršeno stajalo, uz koje je ukombinovao teget majicu i crne cipele koje su se odlično uklopile uz kompletan look. 

 

 

Međutim, svi su se okrenuli za dvadesetpetogodišnjom glumicom Tinom Kunaki koja je izabrala da obuče vrlo zanimljivu haljinu u kojoj je izgledala i više nego savršeno. 

 

Naime, haljina zanimljivog kroja koja naglašava u potpunosti seksepil glumice, je sigurno komad koji je doprineo da svi objektivi budu upereni ka njima. Tinina Alaïa haljina sa zmijskim dezenom u braon boji koja ima zanimljiv detalj oko vrata, uspela je da istakne glumičinu izvajanu figuru. 

 

Tina Kunaki
foto: Earl Gibson III / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Zbog kroja na gornjem delu njena ramena su u prvom planu što je doprinelo tome da se svi dive njenom izgledu, a s druge strane kako bi napravila balans, Tina je izabrala da obuče crne čarape koje su se odlično uklopile uz haljinu i uz njih je dodala vrlo interesantne cipele sa providnom štiklom neverovatnog oblika. 

 

Kako vam se dopadaju njenihovi stajlinzi?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Check the Tag (@checkthetag)

 

makonda-tracker