sve je nestalo bez traga

Jedan neočekivani potez razbuktao tračeve: Slavni glumac se razvodi od 30 godina mlađe supruge?

0

Glumac Vensan Kasel i Tina Kunaki su rešili da stave tačku na svoj brak, pišu strani mediji.

Vensan i Tina važili su za jedan od najskladnijih parova.
Vensan i Tina važili su za jedan od najskladnijih parova.foto: Ipa Agency / Sipa Press / Profimedia

Francuski glumac Vensan Kasel izbrisao sve slike svoje supruge, manekenke Tine Kunaki sa svog Instagrama - usred žestokih spekulacija da se par razišao nakon pet godina braka.

 

Ovaj 56-godišnjak - koji je najpoznatiji po ulogama u filmovima "Igraj svoju igru" (Oceans' Twelve) i "Crni labud", oženio se 26-godišnjom TInom 2018. godine, a venčanje je usledilo dve godine nakon što su prvi put viđeni zajedno.

 

U aprilu 2019. godine su dobili ćerku Amazonie.

 

Međutim, izvor za Daily Mail kaže da se par razilazi:

 

- Rastali su se pre nekoliko nedelja. Tini je srce slomljeno -

Dok predstavnici za medije Vensana i Tine nisu odgovorili na zahteve za komentar, glumčevi nalozi na društvenim mrežama dovoljno govore o odnosu para. 

 

Poznato je da je glumac ranije često objavljivao zajedničke fotografije sa Tinom, pa čak i one na kojima je sama i pisao joj emotivne poruke. 

 

No, sada je sve nestalo bez traga, a ni Tina nije dugo delila ništa na svojim suprugom.

 

Takođe, sumnjiva je i činjenica da se par nije pojavio zajedno u javnosti od januara ove godine, iako su ranije bili praktično nerazdvojni i sve javne događaje obilazili su ruku pod ruku.

 

Ono što je još sumnjivije jeste što Vensan juče nije ništa objavio povodom Tininog rođendana, uprkos tome što je manekenka objavila više lepih želja koje je dobila od svojih prijatelja. 

Vensan Kasel izbrisao je sve zajedničke slike sa svojom suprugom.
Vensan Kasel izbrisao je sve zajedničke slike sa svojom suprugom.foto: Maria Laura Antonelli / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poslednji put kada je glumac lajkovao jednu od zapanjujućih slika njegove žene na Instagramu bio je 17. februara - dok Tina nedeljama nije podelila nijednu svoju fotografiju sa Vinsentom, što je navelo nekoliko njenih pratilaca da se zapitaju: "Gde ti je muž?

 

I dok nije objavio ništa o Tininom rođendanu u sredu, glumac je odao počast svojoj 18-godišnjoj ćerki Devi, koju ima sa svojom prvom suprugom Monikom Beluči.

 

Podsetimo, Vensan i Monika su se venčali 1999. godine, a razveli su se 2013. godine nakon 14 godina braka. Imaju dve ćerke Devu i Leoni.

 

Pre 7 godina Vensan je objavio vezu sa Tinom, koja je tada imala samo 19 godina, a njihova veza je bila na naslovnim stranama svih svetskih magazina zbog razlike od 30 godina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VEENTZ (@vincentcassel)

Zaista, Tina je po godinama bliža Vensanovoj ćerki, Devi, međutim par nije dozvolio da razlika u godinama utiče na njihov brak koji je donedavno izgledao kao čvrst.

 

- To nije uvek fer. Imam 52, a ženim se devojkom od 21 godinu - pričao je tada Vensan za Newyork Times. 

 

- Veoma sam zaljubljen u tebe i siguran sam da ćemo praviti bebe - rekao je tada. 

 

I sve je delovalo skladno do samo pre nekoliko nedelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tinakunakey (@tinakunakey)

A samo mesec dana pre ovih tužnih vesti, Tina je za francuski Vogue govorila o njihovom prvom sastanku:

1 / 6 Foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

- Prvi put kada sam otišla na sastanak sa mužem nosila sam farmerke i majicu, a on je bio sa svojim rođakom, tako da to i nije bio prvi sastanak- rekla je Tina tada.

 

 

makonda-tracker