(foto)

16 godina im je trebalo da se zaljube: Monika Beluči i čuveni umetnik NEŽNIM POLJUPCEM potvrdili – ZAJEDNO SU!

0

Istina je – jedna od najlepših žena u istoriji filma i ekscentrični režiser su u srećnoj vezi!

Italijanska glumica Monika Beluči
Italijanska glumica Monika Belučifoto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

 

Italijanska glumica Monika Beluči (58) i američki reditelj Tim Barton (64) potvrdili su da su u vezi!


Par se pojavio u javnosti prvi put otkako je objavljeno da su već četiri meseca u tajnoj ljubavi, a dok su ih radoznalci pratili u Kaliforniji u jednom trenutku su poznati umetnici rešili da se – poljube pred svima!

Takođe, Monika Beluči je držala svog novog partnera pod ruku, nakon čega je on viđen kako je grli.


Vatrena Italijanka nosila je ovom prilikom taman kaput sa kapuljačom na preklop, pantalone i elegantne čizme sa visokim štiklama, a njen dragi i ona bili su od glave do pete odeveni u crnu boju, kao i inače.

 

Monika Beluči i Tim Barton upoznali su se na Kanskom festivalu pre 16 godina, a nedavno su se ponovo sreli na Filmskom festivalu "Limijer" u Lionu. Tada je glumica uručila Bartonu nagradu za životno delo, a navodno su se baš tih dana i zaljubili.


Nikada u svom životu nisam osetio toliko ljubavi kao večeras – izjavio je tada Tim Barton u svom govoru. – Dobro došli na moju najbolju sahranu do sad.

 

1 / 5 Foto: Jaak Moineau / Shutterstock Editorial / Profimedia


Monika Beluči je uglavnom bila sama nakon razvoda od Vensana Kasela 2013, s kojim je bila u braku od 1997. godine i ima ćerke Leoni i Devu. Koliko je poznato, jedini muškarac koji je uspeo da je osvoji u međuvremenu bio je francuski vajar, slikar i bivši maneken Nikolas Lefevr, s kojim je razišla 2019.

 

 

makonda-tracker