bilo je suđeno

6 godina posle prvog susreta, a svako u svom delu planete: Tarantino je ljubav svog života našao uz veliku pomoć SUDBINE

0

Režiser je mislio da nikad više neće videti lepoticu s kojom je plesao tri sata u Tel Avivu, a onda se dogodilo nešto što nije mogao ni da sanja

foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI
foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Kventin Tarantino (60), jedan od najboljih i najcenjenijih režisera u istoriji svetske kinematografije i čovek zanimljive životne priče, pričao je ranije o tome kako je svestan da nije preterani lepotan.


Ipak, sa damama je imao dosta sreće – među njegovim bivšim devojkama su čuvena oskarovka Mira Sorvino, glumica i rediteljka Sofija Kopola, glumice Margaret Čo, Kejti Grifin, Ali Larter...


Uglavnom je Tarantino ostajao blizak prijatelj sa svojim bivšim ljubavima i pričao najlepše o njima i godinama nakon raskida, a vremenom je stekao status večitog holivudskog neženje. Zato su mnogi bili iznenađeni kada se 2017, sa 54 godine, Kventin Tarantino verio!

 

Kventin Tarantino i Danijela Pik u braku su od 2018. godine
Kventin Tarantino i Danijela Pik u braku su od 2018. godinefoto: EPA-EFE/NEIL HALL

On se zatim 2018. godine oženio izraelskom lepoticom Danijelom Pik, ćerkom čuvenog muzičara Zvike Pika, a par danas ima dvoje dece – sina Lea (3) i ćerkicu čije ime još uvek nije poznato javnosti, a došla je na svet u julu 2022.


Priča o tome kako je došlo do ove ljubavi veoma je zanimljivo, pre svega zato što je prošlo mnogo godina od njihovog upoznavanja i ulaska u vezu.

 

Par se upoznao 2009. godine, dok je Tarantino promovisao film "Prokletnici" u Danijelinom rodnom Izraelu.


– Bio sam u Izraelu zbog premijere "Prokletnika" u Tel Avivu, sreo sam je u klubu. Plesali smo čitave noći, plesali smo tri sata! Morao sam da bacim majicu kad smo završili jer je bila prljava kao da sam konj na samrti – ispričao je kasnije režiser kroz smeh.


Kako je istakao, to mu se dogodilo prvi put u životu.

 

Kventin Tarantino i Danijela Pik upoznali su se 2009. godine u Izraelu
Kventin Tarantino i Danijela Pik upoznali su se 2009. godine u Izraelufoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Nikad se nisam u životu tako proveo, a bio sam na nekim sjajnim žurkama. Danijela je da umreš za nju! Ona je lepotica, njen tata je izraelski najpoznatiji pop pevač Zvika Pik – rekao je Kventin u jednom intervjuu. – Svi znaju ko je ona, odrasla je pod svetlima reflektora, ona je kao princeza.


Međutim, iako su proveli veče za pamćenje, Tarantino i Danijela se nisu "smuvali". Umesto toga, svako je nastavio svojim putem, u svom kutku planete...


Ali pustili smo da se stvari nastave dalje... Ja sam nastavio sa svojim životom, a ona sa svojim – sa žaljenjem se prisetio čuveni filmadžija.


Sudbina je ipak želela da se oni ponovo spoje, a sve se dogodilo igrom slučaja, kako to obično biva kod najvećih ljubavi.

 

Kventin Tarantino i Danijela Pik  zajedno imaju dvoje dece
Kventin Tarantino i Danijela Pik zajedno imaju dvoje decefoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Šest godina kasnije, bio sam na nekom krstarenju na koje sam pozvan i tamo sam sreo drugaricu porodice Pik... Ona je pozvala Danijelu i rekla mi: "Upravo sam pričala s njom i ispostavilo se da je upravo raskinula sa dečkom. Zato kad odeš sa krstarenja, pozovi je" – bio je zapanjen reditelj.

 

Tarantino je uzeo njen broj telefona, pozvao je i vodili su vrlo prijatan razgovor, a Danijela mu je rekla da je "srećna što ga čuje". Dogovorili su se da će se sigurno ponovo videti nekad u životu.


Odlučili smo da se opet sretnemo, bez ikakvih obećanja jer nismo znali šta će se desiti. Rekli smo da ona ne treba da dođe u Ameriku i da ja ne treba da dođem u Tel Aviv, pa smo rešili da se nađemo u Parizu – ispričao je on.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER


Grad ljubavi i svetlosti označio je novo poglavlje u najlepšoj ljubavnoj priči njihovih života.


Mislim da smo bili spremni da nam uspe. Našli smo se u Parizu i od tad smo zajedno – ispričao je Tarantino, inače poznat po tome što neće podeliti previše o svom ptrivatnom životu.

 

 

makonda-tracker