otklonila sve sumnje

Otkrila SVE od čega je strepeo! Šakira posvetila Pikeu JOŠ JEDNU PESMU i bolje bi mu bilo da je Klara ne čuje

0

Najmanje četiri poruke uputila je Šakira bivšem novom pesmom, a usput je otkrila nešto što se neće dopasti novoj devojci njenog bivšeg

foto:  KAROL G, Youtube Printscreen
foto: KAROL G, Youtube Printscreen

Nakon što je njena pesma BZRP Music Sessions, Vol. 53 postigla ogroman uspeh, kolumbijska pevačica Šakira objavila je novi hit u najavi.


Budući da je u svojoj prošloj pesmi "potkačila" bivšeg partnera Đerara Pikea i pevala o njegovoj prevari sa studentkinjom Klarom Čijom Marti, svi se pitali šta pevačica sprema u svom novom projektu.


Ispostavilo se da Šakira nije bila toliko direktna, ali je i te kako opevala svoj rastanak s bivšim fudbalerom, s kojim je provela 12 godina i dobila dvojicu sinova.


Šakira je pesmu, nazvanu TQG ("Te Quedó Grande"), objavila u saradnji s pevačicom Karol Dži, a za samo nekoliko sati ona je preslušana više od šest miliona puta na platformi YouTube.

 

 

U pitanju je duet koji govori o raskidu i ljubavi posle njega, a ovo je nekoliko poruka koje fanovi veruju da je Kolumbijka uputila Pikeu novom pesmom.

 

  • "Zaboravila sam ono što smo imali"


Na početku Karol Dži se obraća svom bivšem partneru, od kog se rastala pre skoro godinu dana, a Šakirin deo se nadovezuje i pevačica priznaje da je povređuje kad vidi svog bivšeg sa devojkom s kojom ju je varao. Ipak, lepe dane s njim zaboravlja... 

 

"To što te vidim s drugom me boli, ali već sam nastavila dalje, ono što smo imali je zaboravljeno i to te vređa", poručuje Šakira i dodaje da joj je život lepši otkad nije u vezi, kao i da on nije dobrodošao kod nje nakon svega što joj je priredila njegova nova devojka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAROL G (@karolg)


– To više ne može da me razbesni, samo se smejem – kaže pevačica.

 

  • "Ti hoćeš da mi se vratiš"

 

Šakira je u prethodnoj pesmi pomenula da Pikeu ne daje novu šansu "ni da plače, ni da moli", a španski mediji su potom pisali da je on zaista molio za oproštaj i da mu je pevačica na mesec dana dala priliku.


Ipak, oni su se definitivno rastali u aprilu 2022. i tada je Šaki zauvek zatvorila vrata sportisti.

 

U novoj pesmi ona još jednom kaže da njemu nema nazad.


Sad hoćeš da se vratiš, kažeš mi da te čekam tu kao da sam idiot – peva ona.

 

1 / 5 Foto: EPA/ALEJANDRO GARCIA

 

Znači li to da Pike i dalje pokušava? Šta li će mu reći devojka...?

 

  • "Ne ponavljam greške"

 

Kao što smo pomenuli, pisalo se da Šakira jeste dala Pikeu šansu, ali to je definitivno bila poslednja jer u novoj pesmi poručuje da "istu grešku neće ponoviti".

 

  • "Lajkuješ me"

 

U jednom momentu Šakira i Karol zajedno pevaju sugerišući da je Pike pokušavao da na suptilan način pokaže pevačici da mu je stalo do nje.


Hoćeš da se vratiš, što sam i pretpostavila jer mi lajkuješ slike – pevaju one.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

 

makonda-tracker