bilo je svega

Varao ju je i ranije, ali je OPRAŠTALA?! Pike MOLIO Šakiru da pokušaju ispočetka, a evo šta je ovog puta bilo drugačije

0

Otkiveni su novi detalji o raskidu Đerara Pikea i Šakire, nakon njegove prevare sa Klarom Čijom Marti

Šakira obara rekorde osvetničkom pesmom BZRP Music Sessions #53
Šakira obara rekorde osvetničkom pesmom BZRP Music Sessions #53 foto: Bizarrap, Youtube Printscreen

I dalje se ne sleže prašina koju je izazvala Šakirina pesma BZRP Music Sessions #53.


U pitanju je osvetnička numera u kojoj se kolumbijska pevačica osvrnula na svoj rastanak s fudbalerom Đerarom Pikeom, s kojim je provela 12 godina i dobila sinove Milana i Sašu, a "potkačila" je i Klaru Čiju Marti, studentkinju s kojom ju je varao, i Pikeovu majku Monserat Bernabeu.


Ova pesma privukla je mnogo pažnje svetske javnosti, a na platformi YouTube je spot za BZRP Music Sessions #53 pregledan više od 18,4 miliona puta.

 

Publika se naslađuje osvetničkim stihovima i još više interesuje za detalje raskida koji je u aprilu 2022. iznenadio svet, a nedavno smo otkrili da je Pike pokušao da se pomiri sa Šakirom.

 


Međutim, sada smo saznali i mnogo više od toga...


U jednom trenutku Šakira peva "Neću se miriti s tobom, ni da mi plačeš, ni da me moliš", a sada ispostavilo da Kolumbijka nije pričala hipotetički.


Pike je zažalio što ju je ostavio i odlučio da ponovo pokušaju – rekao je za Marca Magazine novinar Đordi Martin, koji je detaljno pratio njihovu vezu duže od decenije. – Od ljudi bliskih Šakiri čuo sam da su raskinuli u aprilu prošle godine.

 

Pike je shvatio da je pogrešio mesec dana posle raskida sa Šakirom
Pike je shvatio da je pogrešio mesec dana posle raskida sa Šakiromfoto: EPA-EFE/JORGE ZAPATA

Međutim, Đerar Pike je navodno vrlo brzo uvideo da je napravio grešku, pa je rešio da proba da se pomiri sa majkom svojih sinova Milana i Saše. Uzalud.


Mesec dana kasnije se pokajao i vratio se kući, ali nije im uspelo i odlučili su da se definitivno raziđu. Klara je do tad bila u igri – rekao je Martin.


On tvrdi i da je Pike i ranije varao Šakiru i da mu je ona to opraštala, ali je ovog puta nešto bilo drugačije jer je pevačica shvatila da Klara Čija Martin "nije samo još jedna u nizu".

 

Šakira i Đerar Pike zajedno su proveli 12 godina
Šakira i Đerar Pike zajedno su proveli 12 godinafoto: EPA/Andreu Dalmau

Inače, nedavno je otkriveno i kako je Šakira shvatila da je fudbaler vara.

 

Pisalo se da je Kolumbijka unajmila detetkiva da prati Đerara Pikea i pronađe dokaze za njegovu neveru, a šuškalo se i da je zatekla svog dragog u krevetu s mladom studentkinjom i hostestom.


Ipak, nedavno je otkriveno da je sve počelo od – jedne tegle džema.

 

Prema pisanju španskih medija, nakon jednog od svojih brojnih putovanja zbog poslovnih projekata, Šakira je došla kući i htela da se zasladi džemom. Ona, inače, obožava ovaj voćni namaz, koji Pike nikada ne jede. Međutim, pevačica je otvorila frižider i u njemu videla da je neko jeo njen džem!

 

Tada joj je bilo jasno da u kuću dolazi druga žena.

Štaviše, odmah nakon raskida s Pikeom, Šakira je u spotu za pesmu Te Felicito imala referencu na taj trenutak, kada je vidimo kako otvara frižider i u njemu vidi glavu Ro Alehandra, s kojim je snimila ovu pesmu.

 

Ro Alehandro u spotu za pesmu Te Felicito
Ro Alehandro u spotu za pesmu Te Felicitofoto: Youtube Printscreen, Shakira

 

 

 

makonda-tracker