nikad nećete pogoditi

Šakira prati samo četvoricu fudbalera na Instagramu: Jedan je Pike, drugi je u zatvoru, a treći je sa naših prostora

0

Šakiru na Instagramu prati više od 82 milona ljudi, a ona svega 156 profila. Među njima je i jedan dobro poznat fudbaler svima u našem regionu.

 

 

Pike i Šakira iz srećnih dana
Pike i Šakira iz srećnih dana foto: EPA/ALEJANDRO GARCIA

Šakira je u poslednje vreme u centru pažnje medija, kako zbog raskida sa legendarnim fudbalerom Barselone Đerardom Pikeom, tako i zbog novih pesama.

 

U poslednje vreme paparaci prate svaki korak nekadašnjeg para ne bi li iskopali što više tabloidnog prljavog veša.

 

Međutim, uprkos tome što se rastala sa Pikeom, koji je u međuvremenu našao i novu devojku, lepa pevačica i plesačica i dalje prati svog bivšeg dragog na Instagramu. Kako su rekli da će se potruditi da ostanu u dobrim odnosima, to možda i nije čudno.

 

 

Inače, Kolumbijka generalno ne prati mnogo profila na Instagramu - svega 156 - dok ona ima neverovatnih 82 miliona pratilaca.

 

Šakira prati i jednog od najvećih zavodnika Holivuda - Leonadra Dikaprija
Šakira prati i jednog od najvećih zavodnika Holivuda - Leonadra Dikaprijafoto: EPA-EFE/FRANCK ROBICHON

Među profilima koje prati Šakira nalaze se neki, koji su na prvu loptu nespojivi jedni sa drugima, pošto su iz totalno različitih sfera života. Između ostalih, pevačica prati Dženifer Lopez, glumicu Emu Votson, kreatorku Donatelu Versaće, pevča benda Marun 5 Adama Levina, muzičara Vajklif Žana, bend Koldplej, komičarku i voditeljku Elen Dedženeris, Leonarda Dikaprija...

 

Takođe, Šakira prati Belu kuću, suprugu Baraka Obame - Mišel, ali i NASU, Nacionalnu geografiju. Unicef...

 

Na njenoj listi su i fudbalski klub Barselona, Barselona fondaciju, kao i teniser Rafael Nadal.

 

Na listi osoba koje prati nalazi se i teniser Rafeal Nadal
Na listi osoba koje prati nalazi se i teniser Rafeal Nadalfoto: EPA-EFE/LUKAS COCH

Međutim, kada su fudbaleri u pitanju, prati samo četvoricu. Uz Pikea, tu je i njegov zemljak Andreas Iniesta, ali i jedan njihov bivši saigrač iz Barselone, koji je trenutno u zatvoru.

 

 

U pitanju je Dani Alveš, koji je zbog optužbi za silovanje trenutno u pritvoru u Španiji, i mediji željno iščekuju da vidi u kom pravcu će se odvijati ovaj slučaj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Alves (@danialves)

 

Četvrti fudaler koga prati lepa umetnica je sa naših prostora. U pitanju je Hrvatski internacionalac Ivan Rakitić. On trenuntno nastupa za špansku Sevilju, nakon epizode u Barseloni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

 

To što Šakira prati ove sportiste nije ništa čudno ni senzacionalno, pošto su svi u jednom trenutku bili Pikeovi saigrači u Barseloni, pa ih je verovatno tako i upoznala. Međutim, svakako je zanimljiv podatak, a i pomalo laskavo za njih, pošto su uspeli da se nađu na njenoj veoma kratkoj listi odabranih.

 

 

makonda-tracker