ŠTA VI MISLITE?

Kako fudbaler provodi vreme sa sinovima? Šakirini obožavaoci su se zbog OVOG POTEZA obrušili na Pikea

0

Video je pokazao kakav otac je zapravo čuveni fudbaler Pike 

foto: EPA /  Jesus Diges
foto: EPA / Jesus Diges

Bura koja se u medijima podigla oko čuvene kolumbijske pevačice Šakire i njenog nekadašnjeg partnera Pikea Đerara ne jenjava već mesecima.

 

Sve oči javnosti uprte su u njih dvoje, a čini se da se njemu život okrenuo naopačke, a problemima se ne nadzire kraj. 

 

Naime, nedavno je na internetu osvanuo snimak na kojem se vidi Pike koji je dovezao svoje sinove Milana i Sašu do kuće u kojoj dečaci žive sa majkom, Šakirom. 

 

 

Kako se vidi na snimku, on decu po izuzetno lošem vremenu, dok napolju pljušti kiša ostavlja ispred kuće. Pike sedi u svom automobilu, ne mareći za to što kiša pljušti, puštajući decu da sama nose pretežak kofer iz prtljžnika njegovog autombolila.

 

Čak i kada su deca odvukla težak kofer s puno muke na snimku se vidi Pikeov auto kako odlazi sa sve otvorenim prtljažnikom vozila.

 

Šakirini obožavaoci su ovu priliku iskoristili kako bi mu na Tviteru uputili niz kritika. Oni su ga nazvali neodgovornim ocem, koji umesto da izađe, pomogne deci i pozdravi se sa njima kao što to rade roditelji, on brine o tome da slučajno ne pokisne.

 

 

- Kakav užasan otac, ne pomaže im oko kofera, niti se oprašta od njih s ljubavlju, a jadni Milan jedva se nosio sa koferom - prokomentarisao je snimak jedan korisnik.

 

Tu komentarima nije kraj.

 

- Kakav otac pun ljubavi... ono što deca žele je da uskoro vide svoju majku - sarkastičnim tonom reagovao je drugi korisnik na video.

 

A bilo je i onih koji su se čudili kako je Šakira mogla da bude s takvim čovekom tolike godine.

 

- Još uvek me zbunjuje što je Šakira potrošila 12 godina za ovog čoveka, onog koji je ostavio decu na miru, a jedno od njih se bori da nosi torbu teške kategorije - dodao je drugi. 

 

 

makonda-tracker