nisu očekivali

Čak i kad nije blizu, Šakira im zagorčava život: Pike i njegova devojka doživeli NEVIĐENO PONIŽENJE u javnosti

0

Mnogi kažu da niže nije mogao da padne 

foto: Europa Press / Zuma Press / Profimedia
foto: Europa Press / Zuma Press / Profimedia

Kolimbijska pevačica Šakira i njen nekadašnji izabranik fudbaler Pike Đerar postali su gotovo svakodnevna tema medija u celom svetu. 

 

Nakon što je objavljeno da se nakon 12 godina par rastaje zbog njegove prevare veliki broj ljudi stao je u odbranu lepe pevačice. 

 

Iako je u početku Šakira bila poprilično uzdržana, veliki udarac preljubničkom paru zadala je kada je izdala svoju "osvetničku" pesmu u kojoj je direktno ponizila novu Pikeovu devojku, Klaru Čiju Marti. 

 

 

Od tada strasti među njima se ne stišavaju, a čini se da Šakira koristi sva moguća sredstva i ne propušta priliku da ih gotovo svakodnevno spomene kroz svoje objave na društvenim mrežama.

 

Sve oči javnosti uprte su u njih dvoje, a čini se da ih Šakirin uticaj proganja čak i kada oni nije u njihovom vidokrugu.

 

Naime, nedavno su u stranim medijima osvanuli natpisi da je popularni par doživeo neviđeno poniženje, nakon što ih je vlasnik jednog japanskog restorana izbacio napolje.

 

 

 

Kako mediji pišu, on je pasionirani fan Šakire i nije želeo da ugosti trenutno najpoznatiji preljubnički par. 

 

Na osnovu njihovih izraza lica moglo se primetiti da nešto nije u redu, a ono što su svi primetili jeste i to da su vidno uzrujani maltene utrčali u skupoceni i besno se odvezli dalje. 

 

Čini se da ih Šakira proganja čak iako nije ni blizu njih. Oni su se do skoro krili od očiju javnosti, ali sada polako počinju da javno pokazuju svoje emocije, pa je Klara redovna Pikeova pratilja na raznim događajima.

 

Nedavno su njih dvoje bili i na utakmici Andore i Badalone i iz svečane lože su pratili meč.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker