neočekivano

Ni Šakira, ni Klara Čija već neko sasvim treći: Iznenadićete se kada vidite s kim je Pike proveo Dan zaljubljenih

0

Umesto da tog dana bude sa svojom novom devojkom, Pike je odlučio da veče provede sa nekim koga više voli i od bivše i od sadašnje partnerke 

foto: Instagram / 3gerardpique
foto: Instagram / 3gerardpique

Tog 14. februara sve oči javnosti bile su uprte u čuvenog fudbalera Pikea Đerara i njegovu novu devojku Klaru Čiju Marti.

 

I dok su svi mislili da će njih dvoje provesti to veče romantično, uz neku muziku i sveće u nekom od poznatih restorana, fudbaler je uradio nešto što je mnoge iznenadilo.

 

Naime, on Dan zaljubljenih nije proveo niti sa Šakirom, niti sa Klarom Čijom, već sa nekim ko mu je draži od obe. 

 

 

U pitanju su bili njegovi sinovi Saša i Milan. Bivši reprezentativac FK Barselone i Španije otišao je u restoran Crep Nova, koji obično posećuje sa svojim sinovima. 

 

Umesto da razmenjuje nežnosti sa svojom devojkom Klarom Čijom Pike je odlučio da veče provede sa momcima. Oni su večerali zajedno, smejali se i veoma dobro se zabavljali, preneli su strani mediji.

 

Kao što je do sada to mnogo puta učinio i ovo puta Pike je iznenadio potpuno javnost.

 

Šakira je takođe bila u dobrom društvu na Dan zaljubljenih. I ona je išla sa sinovima Milanom i Sašom, ali kasnije iste večeri, i to je pokazala tako što je na Instagramu objavila šta je večerala sa njima: roze mleko i kolačiće koji se obično jedu pre spavanja.

 

Na Dan zaljubljenih, kolumbijska pevačica je na Instagramu objavila video na kojem se vidi kako pere pod, a u pozadini svira refren pesme koja direktno proziva njenog bivšeg partnera i njegovu novu devojku. 

 

 

Nakon one njene, sada već svima dobro poznate osvetničke pesme, Šakira nije oklevala da snimi još jedan video i iznenadi  milione pratilaca koje ima na svojim profilima na društvenim mrežama.

 

Čini se da Šakira neće tako lako ostaviti preljubnički par na miru i da će koristiti svaku priliku da ih ponovo spomene i stavi u centar pažnje medija. 

 

 

makonda-tracker