ni ona mu nije odolela

Zaprepastili su svojom vezom, pričalo se i o NASILJU: Šakira bila s glumcem iz sapunica kog su Srpkinje OBOŽAVALE

0

Budući da je Šakira imala samo 20 godina, njena veza sa 17 godina starijim glumcem neprijatno je iznenadila Latinsku Ameriku

Šakira u prvim godinama po proboju na svetsko tržište
Šakira u prvim godinama po proboju na svetsko tržištefoto: EPA/MIGUEL VILLAGRAN

Ljubavni život kolumbijske pevačice Šakire proteklih nedelja privlači mnogo pažnje svetske javnosti, a ovo je prvi put da muzička zvezda svesno iznosi u medije prljav veš.


Nakon što je objavila pesmu BZRP Music Sessions Vol. 53, svakodnevno se priča i piše o Šakiri i njenom bivšem emotivnom partneru Đeraru Pikeu, nekadašnjem fudbalerom Barselone.

 

Sportista je prevario pevačicu sa studentkinjom Klarom Čijom Marti, a pored toga što je Šakira "potkačila" ljubavnicu i bivšeg, ona se osvrnula i na bivšu svekrvu Monserat Bernabeu.


Ipak, ranije Šakira nije bila mnogo pričljiva kada je reč o njenoj privatnosti, pa se o njenim ljubavima nije znalo mnogo. O njenoj 11-godišnjoj vezi s Antoniom de la Ruom, sinom nekadašnjeg predsednika Argentine Fernanda de la Rue, nije bilo poznato previše detalja. Isto je s još jednim vrlo popularnim Šakirim bivšim – Osvaldom Riosom, kog domaća publika zna kao Injacija i Luis Davida u seriji "Kasandra".

Par je bio u vezi pre više od 20 godina, još tokom devedesetih, kada je Šakira nizala uspehe po Latinskoj Americi s albumom Pies descalzos, dok je Osvaldo Rios bio velika zvezda TV sapunica.


Kako je glumac kasnije pričao, njegova veza sa Šakirom je bila toliko ozbiljna da su umalo završili ispred matičara.

 

– Sve je bilio vrlo formalno, bili su tu njen tata, mama, razgledali smo kuću, pratio nas je njen brat Tonino, s kojim sam još uvek prijatelj... Imali smo planove da se venčamo i sve to, već smo gledali svoj potencijalni dom – rekao je Rios u jednom intervjuu.

S njom sam bio vrlo odan i veran, u vreme kada nisam bio ni odan ni veran... Ali ona je morala da ode, to je najbolja stvar koja joj se desila, to što nije nastavila sa mnom – izjavio je Osvaldo Rios jednom prilikom.


On je verovao da je za Šakiru distrakcija i da za njenu karijeru nije dobro da ostane pored njega.


Kada ste s nekim ko vam skreće pažnju, to zamagljuje fokus – rekao je glumac.


Veza Šakire i Osvalda Riosa privukla je mnogo negativnih komentara u to vreme jer je pevačica imala tek 20 godina, a glumac 37. Ljubav je potrajala oko osam meseci, a godinama kasnije pojavile su se tvrdnje da se okončala nasiljem.

Glumac je, inače, 2004. osuđen na zatvorsku kaznu zbog nasilja u porodici, nad tadašnjom devojkom Dejzi Santjago, što je i priznao.

 

Kako je istakao, nije umeo da je ceni i zlostavljao ju je verbalno i fizički, zbog čega je završio iza rešetaka, a u to vreme su isplivale spekulacije da je i Šakira bila njegova žrtva. Rios je to, međutim, negirao.


To je smešno. To je jedna od najvećih laži koje su izmišljane o meni. I sama Šakira je rekla da sam se prema njoj ponašao kao princ – rekao je glumac u jednom intervjuu.

 

 

makonda-tracker