jedina prava

Sede vlasi i bore nosi s ponosom — dok za ruku drži NAJPOŽELJNIJEG: Ko je žena koja je očarala Kijanua Rivsa?

0

Godinu i po dana nakon što su njihove fotografije preplavile svetske medije, holivudski glumac Kijanu Rivs i njegova devojka Aleksandra Grant ponovo su u centru pažnje.

foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON
foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Kijanu Rivs, glumac koji je poznat po tome što preferira da zadrži svoju privatnost daleko od očiju javnosti, ponovo je pozvao svoju dragu da mu bude pratilja na nekom događaju, a ovog puta je reč o humanitarnoj gala večeri upriličenoj u Muzeju savremene umetnosti u Los Anđelesu.


Kijanu je za ovu priliku odabrao klasično crno odelo s belom košuljom i crnom kravatom s dijagonalnim prugama, dok je šarmantna Aleksandra Grant odabrala elegantnu crvenu toaletu sa izrezima i sirena krojem.

 

Međutim, glumčeva devojka nije upotpunila svoj izgled salonkama, kako to obično biva na crvenom tepihu, već se opredelila za svetlucave baletanke srebrne boje, a sve je upotpunila zlatnom torbicom brenda Chanel.

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON


Aleksandra Grant definitivno spada u netipične emotivne izabranice slavnih, zbog čega je, kada se tek pročulo za njenu ljubav s Kijanuom Rivsom, privlačila mnogo komentara. Poznata umetnica i glumac nesumnjivo su zaljubljeni i u dugoj i u stabilnoj vezi, a Aleksandra je jedna od retkih koliko toliko usrećuje Rivsa da ju je pokazao javnosti nakon životnih brodoloma koje je doživeo. Međutim, mnogi su našli za shodno da komentarišu da bi Kijanu mogao da nađe lepšu i mlađu devojku, pa je danima ova ljubav bila među glavnim temama na Tviteru 2019. godine.

 

Ko je devojka Kijanua Rivsa?


Par se, kako je pre izvesnog vremena pisao The New York Times, upoznao pre čitave decenije, 2009. godine, na jednoj večeri. Ubrzo pošto su se sreli, počeli su da sarađuju. Grantova je autor ilustracija u Rivsovoj knjizi "Oda sreći", koja je nazvana slikovnicom za odrasle. To nije bila njihova jedina saradnja: 2016. godine Kijanu je napisao "Senke", delo koje se bavi simboličkom prirodom senki kao slika i stilskih figura, a čije fotografije potpisuje Aleksandra Grant.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Iako su mediji javili da se par pre nekoliko dana prvi put pojavio zajedno, to nije istina: u junu ove godine viđeni su na reviji modne kuće Yve Saint Laurent, gde su uživali u muškoj kolekciji za proleće/leto 2020, a i tada su se držali za ruke!

 

Potom su 2019. zajedno posetili i Benefit at The Geffen Contemporary u Los Anđelesu, kada su, takođe, prošetali crvenim tepihom, a 2016. godine bili su gosti na gala večeri UNAIDS u Švajcarskoj.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Grantova je, inače, veoma cenjena u svetu umetnosti, a njeni radovi mogu se videti u velikom broju galerija, najviše u Los Anđelesu, gde trenutno živi i radi. Ona se bavi slikanjem, crtanjem, vajanjem, ali važi i za multimedijalnog umetnika budući da se služila i videom kao načinom izraza. Posebno je interesantno njeno zanimanje za sam proces pisanja i ideje bazirane na lingvističkim teorijama. Radila je i kao profesor na jednom koledžu u Pasadeni, a mnogo vremena i energije izdvaja za filantropiju.

 

Kijanu Rivs, Aleksandra Grant
foto: Profimedia

Ono što je interesantno jeste da ona ima dozvolu da venčava parove, što je jednom prilikom otkrila na društvenoj mreži Instagram.

 

 

makonda-tracker