bio je u braku kad su se upoznali

Zaljubio se sa 60 godina kao nikad ranije, ali je to krio: Prelepa ljubavna priča Harisona Forda počela je neuobičajeno

0

Slavni Harison Ford napunio je 80 godina, a u njegovom životu proteklih godina ono što najviše privlači pažnju jeste zanimljiva ljubavna priča sa 22 godine mlađom čuvenom glumicom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Harison Ford i Kalista Flokhart uživaju u skladnom braku i svoj život maksimalno drže daleko od očiju javnosti. Međutim, njihova ljubavna priča nije počela na bajkovit način.

 

Čuveni Indijana Džons i lepa glumica upoznali su se 2002. godine dok je glumac još bio u braku sa Melisom Metison, ali u tom periodu već godinu dana nisu živeli zajedno. 

Kako se pisalo, ljubav između Kaliste i Harisona je bila na prvi pogled i brzo su započeli vezu, ali nisu želeli da javnost zna. Zanimljiv detalj je da su kako bi prikrili ljubav, na večere izlazili sa glumcem Džejmsom Marsdenom, koji se predstavljao kao Kalistin partner.

 

Kalista Flokhart, Harison Ford
foto: Profimedia

Marsden je ove detalje otkrio tek 2013. godine za magazin Plejboj, ali samo skrivanje nije dugo trajalo jer Ford nije više želeo tako da izlazi sa Kalistom, hteo je da svi znaju da su zajedno.

 

- Zaljubljen sam. Romantična ljubav nešto je što svako želi u životu. Srećan sam što sam se ponovo zaljubio - izjavio je slavni Ford još davne 2003. godine.

 

Harison je zaprosio Kalistu tokom putovanja 2009. i to na Dan zaljubljenih, a godinu dana kasnije su se i venčali. Ovaj par je bio specifičan po još jednom detalju, naime glumac je obukao farmerke za svečanu ceremoniju, dok je mlada imala običnu belu haljinu.

Kao i obično, njihova razlika u godinama ne može da prođe bez komentara, ali Kalista se ne obazire na to.

 

- Stalno zaboravljam da je on 22 godine stariji od mene. To uopšte ne utiče na našu vezu. Obožavam kako izgleda ujutru kada se probudi. Nije zgodan, više sladak. Izgleda poput dečaka - izjavila je jednom glumica.

 

Kalista ima sina Lajama Flokharta kog je usvojila pre veze sa Fordom, dok glumac iz prvog braka sa Meri Markvard koji je trajao od 1964. do 1979. ima sinove Bendžamina i Vilarda, a iz drugog sa Melisom Metison sa kojom je bio od 1983. do 2004. godine, ima sina Malkolma i ćerku Džordžiju.

 

 

makonda-tracker