posle 14 godina ljubavi

Šuška se da je zgodni glumac prevario ženu – I SVI SLAVE! Godinama ga MOLE da je ostavi, a evo zašto su protiv nje

1

Atraktivni glumac je još kao dete upoznao ženu za koju kaže da je njegova "srodna duša", a njegove obožavateljke žude da ga vide pored bilo koga osim nje

Aron i Sem Tejlor-Džonson u braku su od 2012. godine
Aron i Sem Tejlor-Džonson u braku su od 2012. godinefoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Društvene mreže preplavila je glasina da je glumac Aron Tejlor-Džonson (32), za kog se sprekuliše da bi mogao da postane novi Džejms Bond, prevario suprugu s koleginicom.


U jeku tračeva da je on trenutno u pregovorima da nasledi Danijela Krejga u ulozi Agenta 007 pojavio se i taj da je Tejlor-Džonson tokom promotivne pres-turneje povodom filma "Brzina metka" imao aferu s koleginicom Džoi King (23).

 

I ne samo to, nego se ona navodno nastavila i u mesecima nakon objavljivanja filma.

 

Džoi King se već danima povezuje sa Aronom Tejlor-Džonsonom, s kojim je igrala u filmu 'Brzina metka'
Džoi King se već danima povezuje sa Aronom Tejlor-Džonsonom, s kojim je igrala u filmu "Brzina metka"foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Sve je poteklo od jednog Tik Tok profila, a glasina se brzo proširila. Još uvek se čeka komentar pomenutih glumaca, a dok ne saznamo šta oni imaju da kažu o svemu – Tviter slavI!

Ovu društvenu mrežu su, naime, preplavili komentari da je Aronova preljuba nešto što se čekalo godinama, a mnogi ne kriju zadovoljstvo jer je on bio neveran supruzi.

Oni se ograđuju da su protiv prevare i ejdžizma, ali su oduševljeni time što je možda nanet bol režiserki Sem Tejlor-Džonson (55), s kojom je zgodni glumac u braku od 2012. godine.

Zbog čega ljudi ne vole ženu Arona Tejlor-Džonsona?


Kada je imao 18 godina, mladi Englez upoznao je na kastingu za filim "Dečko koji ne obećava" rediteljku Sem Tejlor-Vud, koju danas znamo kao Sem Tejlor-Džonson. U tom trenutku, ona je imala 42 godine, a Aron se odmah zaljubio.

 

Aron i Sem Tejlor-Džonsonna početku ljubavi, kada je on još bio tinejdžer
Aron i Sem Tejlor-Džonsonna početku ljubavi, kada je on još bio tinejdžerfoto: Johnson / Goff Photos / Profimedia

Odmah sam znao da je Sem moja srodna duša. Odmah sam znao da hoću da provedem ostatatak života sa tom ženom. Dobro se sećam tog dana, kao i dana kada sam je zaprosio – rekao je jednom prilikom on.

 

Kako su mediji pisali, dugo se spekulisalo da su se Sem i Aron poznavali i pre toga, dok je on bio mlađi, jer je ona prijateljica njegove porodice, ali to nikad nisu potvrdili.


Sem se tada oporavljala od razvoda od trgovca umetninama Džeja Džoplinga, s kojim ima dvoje dece, a mladi glumac je ostavio utisak na nju čim ga je videla. Navodno je kasting za ulogu Džona Lenona održan u njenoj kući, baš na dan kad se iseljavala iz porodičnog doma, jer je Aron samo tog dana bio slobodan.

 

Aron i Sem Tejlor-Džonson u braku su od 2012. godine
Aron i Sem Tejlor-Džonson u braku su od 2012. godinefoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Bilo je tako neprijatno... Na kraju sam morala da kažem: "Okej, dođi kod mene kući". Otvorila sam vrata Džonu Lenonu. Odmah sam znala da je on taj – rekla je režiserka.


Ovaj trenutak odredio je dalje njihove živote, a Aron ističe da će ga zauvek pamtiti detaljno.


Svega se sećam vrlo, vrlo jasno. Znam tačno šta je imala na sebi. Belu majicu koju i dalje ima i koju volim. To mi je definitivno promenilo život, iako ne na način na koji sam očekivao – ispričao je glumac jednom prilikom.


Ovaj par neretko privlači pažnju zbog razlike u godinama, ali Aron ističe da je nikad nije primećivao.


Oni tvrde da se za vreme snimanja filma između njih ništa nije dogodilo, ali i da su svi na setu bili svesni hemije koja vlada između njih dvoje. Čim je snimanje završeno – Aron je zaprosio Sem!

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/JEON HEON-KYUN


Kad smo završili, rekao mi je da će me oženiti. Nikad nismo bili na sastanku, nikad se nismo poljubili ― ispričala je ona.

 

– I u minut godinu dana nakon što smo se sreli, tačno jednu godinu, u minut, kleknuo sam i zaprosio je – otkrio je jednom prilikom Aron. – Odmah sam znao da je ona osoba s kojom želim da provedem ostatak života. Znao sam da s njom želim porodicu, znao sam da želim decu, a mesec dana kasnije nosila je naše prvo dete.


Par je u julu 2010. dobio ćerku Vajdu Rej, kada je Aron imao 20 godina, a dve godine kasnije stigao je i sin Romi Hero. Iste godine, 2012, zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav, a glumac je uzeo suprugino prezime ― do tada je bio Aron Džonson, a tada je dodao Tejlor svom imenu.

 

Aron i Sem Tejlor-Džonson u braku su od 2012. godine
Aron i Sem Tejlor-Džonson u braku su od 2012. godinefoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Iako par deluje presrećno i uvek zaljubljeno do ušiju, mnogi Aronovi obožavaoci veruju da je on, zapravo, bio žrtva "grumovanja", predatorskog oblika ponašanja i da je Sem Tejlor-Džonson iskoristila svoj položaj moći kako bi zavela vrlo mladog glumca, gotovo dečaka, dok je bila u četrdesetim.

 

Zbog toga se godinama na Tviteru mogu pročitati šale kojima fanovi mole glumca da prevari ili ostavi suprugu, a mnogi pozivaju i na njegovo "oslobođenje".

 

makonda-tracker