da li ste znali?

Sin joj je PREMINUO pod sumnjivim okolnostima, a muž UBIJEN: Ko je bivša mis SSSR-a i supruga Martine Navratilove?

0

Teniska legenda Martina Navratilova je saopštila javnosti da je teško bolesna.

foto: julialemigova/Instagram/printscreen
foto: julialemigova/Instagram/printscreen

Najbolja teniserka svih vremena Martina Navratilova otkrila je da ima rak grla i dojke, ali da uprkos tome i dalje pozitivno gleda na ishod lečenja, te neće odustati od životne borbe.

 

Da podsetimo, njoj je i 2010. godine dijagnostifikovan oblik raka dojke, a tada se povukao posle šest nedelja zračenja. 

Nema sumnje, slavnoj teniserki će i ovoga puta glavna podrška biti njega supruga Julija Lemigova.

Inače, Martinina supruga je zanimljiva po brojnim činjenicama vezanim za njen život. Ona je posledna mis SSSR-a, druga pratilja na svetskom takmičenju za “Miss Universe” i ćerka bivšeg generala Crvene armije.

 

Julija je radila u jednoj banci u Ženevi kao šefica odeljenja za ruske investicije, a tada je otpočela vezu sa Brosardovom Sternom koji je tada bio oženjen i zbog nje ostavio svoju suprugu. 

Ubrzo je sa Julijom dobio sina Maksimilijana, a preselili su se najpre u Njujork, a potom u Pariz. Međutim, njihova ljubav nije opstala i prerasla je prvo u opsesiju, tako što je na Stern na svakom koraku pratio Juliju.

 

Sve je prekinula tragedija, samo pet meseci nakon rođenja Maksimiljan je preminuo. Sumnjalo se da se radilo o ubistvu, koji je počinila dadilja iz Bugarske, a koje je bilo iz osvete prema moćnom Brosardovu Sternu.

Stern je ubijen 1995. godine, a za to je Julija optuživala njegovu ljubavnicu Sesil, međutim niz loših stvari je nastavljen i 2010. godine kada je ponovo pokrenuta istraga o smrti Julijinog sina. Utvrđeno da je dečak primio antidepresiv koji može da bude fatalan po decu. Istraga je prekinuta zbog kako se sumnjalo, umešanosti tajnih službi.

Susret sa Marinom 2006. godine joj je preokrenuo život, a u vezi su bili više od šest godina. Julija nije želela da žuri dok ne dobije odobrenje od ćerki, za koje nikada nije otkrila ko im je otac.

 

Zanimljivo je da je Martina zaprosila Juliju 2014. na Ju-Es openu, posle meča između Novaka Đokovića i Keija Nišikorija.

 

 

makonda-tracker