ni razvod ih nije razdvojio

Volela ga je OD PRVOG POGLEDA: NAJVEĆA LJUBAV Denija Devita je za glavu viša od njega, uvek nasmejana i dobro je znate

0

Iako već godinama nisu zajedno, način na koji glumica priča o šarmantnom komičaru pokazuje kakva je ljubav u pitanju

Američki glumac Deni Devito
Američki glumac Deni Devitofoto: EPA-EFE/Tytus Zmijewski

Kada su legendarni glumac Deni Devito i glumica Rija Perlman 2012. najavili da se rastaju, svi su očekivali da će ubrzo uslediti razvod, ali do njega nikad nije došlo.


Deset godina kasnije, oni su i dalje u braku, iako ne žive zajedno, a način na koji govore jedno o drugom raznežio bi i najhladnije.


U intervjuu koji je početkom 2022. godine zvezda čuvenog sitkoma "Kafić Uzdravlje" dala za People, ona je istakla joj neretko nedostaju njihovi zajednički trenuci.


Ponekad poželim da smo još uvek zajedno jer su to bili dani slave... – priznala je ona. – Ali ovo sada je drugačija vrsta dana slave.

 

Deni de Vito, Rija Perlman
foto: EPA/JENS KALAENE

Njihova ljubav podseća nas na različite vidove ljubavi i to kako se u nekim slučajevima ona transformiše. Čak i kada se veza zvanično okonča, to ne mora da ugasi ljubav i poštovanje.


Par se upoznao 17. januara 1971. godine, kada je Rija na Brodveju gledala predstavu The Shrinking Bride, u kojoj je igrala njena prijateljica, pored Denija Devita. Iako je došla da podrži drugaricu, pažnju joj je sve vreme krao Devito, čovek rođen za komediju, a nakon predstave izašli su zajedno. I u društvu je Deni bio najzanimljiviji Riji i ubrzo je bilo jasno da se rađa jedna topla ljubavna priča.

 

Samo dve nedelje nakon prvog susreta, počeli su da žive zajedno, a venčali su se godinama kasnije, 28. januara 1982. godine. Godinu dana nakon večnanja dobili su ćerke Lusi Čet i Grejs Fen i sina Džejkoba.

 

Glumac Deni Devito s porodicom na svečanom događaju povodom otkrivanja njegove zvezde na Bulevaru slavnih
Glumac Deni Devito s porodicom na svečanom događaju povodom otkrivanja njegove zvezde na Bulevaru slavnihfoto: EPA/PAUL BUCK

Rija je, inače, Jevrejka, dok je Deni katolik, a u njihovoj porodici uvek je bilo mesta za sve religije i nisu deci nametali religijski identitet. Slavili su sve praznike jednako, a Rija je jednom prilikom istakla da je Devitu i njoj najvažnije da im deca postanu dobri ljudi, u šta god da veruju.


Slavimo sve praznike i trudimo se da održimo tradiciju i kulturu, ali ja nemam poseban odnos prema nekoj organizovanoj religiji, pa ne mislim da je u redu nametati bilo šta klincima – rekla je glumica. – Osećam da ih vaspitavam da budu dobri ljudi, i to je najvažnije.

 

1 / 6 Foto: EPA/PAUL BUCK


Par je godinama živeo u kući u Nju Džerziju, a više puta su sarađivali ispred kamera, između ostalog u filmu "Matilda". Zajedno su osnovali produkcijsku kuću Jersey Films i radili na produkciji mnogih uspešnih ostvarenja, uključujući "Petparačke priče" i "Erin Brokovič".


Decenijama su važili za jedan od najskladnijih poznatih parova, pa su mnogi bili iznenađeni kada su 2012. saopštili da se rastaju. Pomirili su se godinu dana kasnije, ali je 2017. usledio novi rastanak.

 


Ništa od toga nije pokvarilo njihov odnos, pa su ostali najbolji prijatelji.


Ne znam zašto je to drugima teško, ali Deni i ja smo oduvek voleli jedno drugo i zajedno imamo troje neverovatne dece – rekla je Rija Perlman nedavno u jednoj emisiji. – Zaista smo saglasni u svemu što je važno.

 

 

makonda-tracker