LJUBAVNA PRIČA

Pre nje nije verovao u PRAVU LJUBAV: Srce holivudskog glumca već 21 godinu čuva jedan od najlepših Viktorijinih anđela

0

Zajedno su već dve decenije i važe za jedan od najskladnijih holivudskih parova.

Rija Daram bila je jedna od najtraženijih modela.
Rija Daram bila je jedna od najtraženijih modela.foto: Instagram/Printscreen/byrheawahlber

Rija Daram (44) važila je nekada za jednu od najlepših američkih manekenki. 

 

Krasila je naslovnice najprestižnijih modnih časopisa, nosila komade maltene svih luksuznih brendova, a bila je i jedan od prvih Viktorijinih anđela te su je mnogi deklarisali kao najveću prirodnu lepoticu među manekenkama brenda "Victoria's Secret". 

 

Među modnim znalcima često se naglašavalo da je Rija Daram jedan od supermodela koji nikada nisu dobili zaslužena priznanja, a postavili su određene standarde u svetu modelinga.

Ona već odavno živi daleko od očiju javnosti i modnih dešavanja, ali je i te kako u svetu šoubiznisa zbog svog supruga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Grail (@holygrailstyle)

Malo ko zna da već dve decenije uživa u ljubavi sa holivudskim glumcem Markom Valbergom (51).

 

Njih dvoje su od 2001. godine, a u bračne vode su uplovili 2009. godine. 

 

Važe za jedan od najskladnijih parova u svetu šoubiznisa. 

 

Jednom prilikom, Mark je istakao da je njegova sadašnja supruga uspela da ga ubedi da prava ljubav postoji nakon više neuspelih veza koje je imao pre nje. 

– Dok je nju nisam upoznao, nisam bio spreman da zasnujem porodicu. Čim sam je ugledao znao sam da je ona ona prava i odmah sam imao osećaj da ćemo ostariti zajedno – pričao je svojevremeno Mark.

 

Glumac često javno iskazuje ljubav svojoj supruzi, pa je tako ostala upamćena njegova rođendanska čestitka upućena Riji.

– Srećan rođendan mojoj supruzi, koja ne samo da izgleda predobro, već je i ono najvažnije - neverovatna majka naše četvoro dece –

Mark i Rija jedno drugo čine boljim osobama, a da joj je beskrajno zahvalna što čini za njihovu porodicu, istakao je nekoliko puta.

 

– Mnogo dugujem svojoj supruzi. Pomogla mi je da postanem čovek kakav sam danas i stvorila je lep život za mene i našu decu. Znam i da me voli onakvog kakvog jesam i da mogu da joj verujem. Dok nju nisam upoznao, nisam želeo brak – rekao je svojevremeno Valberg.

 

Mark i Rija trenutno borave na porodičnom odmoru na Barbadosu, a zbog najnovijih fotografija su mnogi "osudili" Riju da se "opustila" i da više ne vodi računa o izgledu kao ranije. 

 

makonda-tracker