Klauzula "anti Čija" u ugovoru o viđanju dece? Šakira stavila do znanja kako će Pike moći da provodi vreme sa mališanima

1

Bivši par u četvrtak je otišao u sud kako bi potpisali sporazum o starateljstvu 

foto: EPA / Andreu Dalmau
foto: EPA / Andreu Dalmau

Čuvena pevačica Šakira i njen nekadašnji partner Đerar Pike juče su bili u porodičnom sudu u Barseloni kako bi ratifikovali sporazum o zajedničkom životu sa njihovo dvoje dece Sašom i Milanom.

 

Bivši par je sve vreme trajanja procesa izbegavao jedno drugo, ulazili su na različita mesta i ni jednom se nisu susreli licem u lice. Koliko su njihovi odnosi narušeni govori i činjenica da su se zasebno pojavljivali pred sudijom.

 


Ovog puta saslušanje je trajalo oko 15 minuta nakon čega je par izašao na različita vrata. Kolumbijska pevačica je u sud stigla elegantno obučena sa tamnim naočarima i u tamnoj odeći, dok je Pike bio ležerno obučen.

 

Kao razlog razlaza u medijima se navodi Đeraova veza sa Klarom Čijom. S njom je fudbaler veoma brzo od raskida sa pevačicom uslikan u jednom noćnom klubu.

 

Đerar Pike, Šakira
foto: EPA/Andreu Dalmau

 

Šakiri je sud dozvolio da decu odvede da sa njom žive u Majamiju, a preseljenje nje i dece očekuje se početkom 2023. godine.

 

Iako se malo zna o uslovima sporazuma u stranim medijima su se pojavili navodi da je Šakira Pikeu postavila jedan poseban uslov - bez Čije kad viđa decu. Mediji su ovaj uslov naveli kao klauzula "anti Čija", ali je Pikeo advokat nakon izlaska iz suda objasnio kako zapravo stvari stoje.

 

 

- To je apsolutno netačno. Oboje će moći da viđaju decu u društvu budućih partnera bez ikakvih problema. To je informacija koja nije tačna i nije u skladu sa realnošću - rekao je on.

 

Takođe, on je objasnio da će Pike moći da viđa Milana i Sašu 10 dana u mesecu. Takođe, mališani će deo raspusta moći da provode sa ocem, jer će tako nadoknaditi nedostatak svakodnevnog kontakta sa njim.

 

 

makonda-tracker