još uvek pati

"Žrtvovala sam sve zbog ljubavi": Šakira KONAČNO progovorila o rastanku od Pikea i ne krije – NEOPISIVO JOJ JE TEŠKO

0

Posle višemesečne tišine, kolumbijska pevačica, za koju se pisalo da je uhvatila svog izabranika u krevetu s drugom ženom, rešila je da progovori o teškom periodu koji još uvek proživljava

foto: EPA/Andreu Dalmau
foto: EPA/Andreu Dalmau

Kolumbijska pevačica Šakira proteklih meseci je u centru pažnje svetskih medija zbog raskida sa španskim fudbalerom Đerarom Pikeom, o kom nije želela javno da se izjašnjava.


Nekadašnji par izdao je zajedničko saopštenje za medije u kom su istakli da se rastaju i više se nisu oglašavali ovim povodom.


Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju — bilo je sve što su imali da kažu Šakira i Pike.

 

U medijima su se pojavile glasine da je fudbaler varao pevačicu, da ih je ona uhvatila u krevetu, da je njegovi prijatelji nisu podnosili... Sve to Šakira je podnela sa osmehom i ne komentarišući, ali teško da joj je bilo lako, posebno jer su je istovremeno španske vlasti "jurile" zbog utaje višemilionskog poreza.

 

1 / 9 Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN


Ubrzo je Pike počeo javno da se pojavljuje s novom devojkom Klarom Kijom Marti, navodno upravo mladom hostesom s kojom ju je i varao, a uslikani su i tokom poljupca.


Za sve ovo vreme, Šakira je ćutala i klonila se medija, ali sada je rešila da progovori.


Pevačica je pozirala za oktobarsko izdanje magazina Elle, za koje je dala ekskluzivni intervju i osvrnula se na težak period koji je ostavila iza sebe.


Oh, veoma je teško pričati o ovome, posebno jer je ovo prvi put da pominjenom ovu situaciju u nekom intervjuu – počela je nesigurno i iskreno Šakira, koja s Pikeom ima dvojicu sinova – Milana i Sašu.

 

Bila sam tiha jer sam samo pokušavala da sve to procesuiram. Hm i, da, teško je pričati o svemu, naročito zato što još uvek prolazim kroz to, a pred očima sam javnosti i zato ovaj rastanak nije običan. Bilo je teško, ne samo meni nego i mojoj deci. Neopisivo teško – kaže kolumbijska muzička zvezda. – Pokušavala sam da prikrijem situaciju pred klincima, pokušavam da ih zaštitim, to je moja glavna misija u životu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)


Međutim, to poznatim roditeljima nije uvek lako. Na kraju krajeva, Šakirini sinovi imaju društveni život, a deca i njihovi roditelji su delimično upućeni u to šta se dešavalo u domu Šakire i Pikea.


Čuju stvari od drugara u školi ili naiđu na internetu na neke neprijatne i lažne vesti i utiče na njih, znate – kaže pevačica.


Ipak, ona nije želela da odgvori na pitanja koja se tiču Pikeove prevare i nove devojke.

 

1 / 3 Foto: Mega / SplashNews.com / Splash / Profimedia


Mislim da su ti detalji previše privatni da bih ih podelila, makar u ovom trenutku jer je sve tako sveže. Mogu da kažem samo da sam sve dala za ovu vezu i moju porodicu – rekla je Šakira.


Kako je istakla, ona je vodila nomadski život dok nije zasnovala porodicu s fudbalerom, zbog kog se krasila u Barseloni. Kako su mediji ranije pisali, Šakira se tamo nije snašla i nije imala prijatelje ni život i uglavnom se družila samo s Pikeovom majkom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)


Jedno od dvoje u paru mora da se potrudi i žrtvuje. I ja sam to uradila. Stavila sam svoju karijeru na drugo mesto, došla sam u Španiju kako bih ga podržavala dok igra i osvaja titule. To je bila žrtva iz ljubavi – kaže pevačica. – Zahvaljujući tome, moja deca su imali mamu koja prisutna i ja s njima imam neverovatnu vezu koja je neraskidiva i koja nas održava. Znate, to je to. To je sve što mogu da kažem.

 

 

makonda-tracker