čist bes

Pred decom joj je okrenuo leđa usred rečenice: Osvanule fotografije POSLEDNJE SVAĐE Šakire i Pikea pred rastanak

0

Dvanaest godina je njihov odnos izgledao idilično, ali par je očigledno dobro skrivao da se suočava s nepremostivim problemima

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Kolumbijska pevačica Šakira proteklih meseci je u centru pažnje svetskih medija zbog raskida sa španskim fudbalerom Đerarom Pikeom, o kom nije želela javno da se izjašnjava.


Nekadašnji par izdao je zajedničko saopštenje za medije u kom su istakli da se rastaju i više se nisu oglašavali ovim povodom.


Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju — bilo je sve što su imali da kažu Šakira i Pike.

 

U medijima su se pojavile glasine da je fudbaler varao pevačicu, da ih je ona uhvatila u krevetu, da je njegovi prijatelji nisu podnosili... Sve to Šakira je podnela sa osmehom i ne komentarišući, ali teško da joj je lako ovih dana, posebno jer je španske vlasti "jure" zbog utaje višemilionskog poreza.

 

1 / 10 Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN


Odnos Šakire i Pikea uvek je delovao idilično, zbog čega je vest o raskidu posebno bila prilično šokantna za njihove fanove, ali sada su se pojavile fotografije koje svedoče da su oni dugo imali probleme.


Par, koji je zajedno proveo 12 godina, očigledno nije uvek živeo bez trzavica, a sada društvenim mrežama kruže fotografije s njihovog letovanja na kojima ih vidimo kako se svađaju prilično besno.

Prema pisanju španskih medija, ovo je bila poslednja svađa Šakire i Đerara, a sve se dogodilo na jahti, i to pred njihovim sinovima Milanom i Sašom.


Dok Pike sedi između njihove dece, Šakira stoji i očigledno se žučno raspravljaju, a ona drži podignut kažiprst, dok na drugoj fotografiji vidimo fudbalera kako joj okreće leđa i odlazi, dok Šakira nastavlja da govori.

 


 

makonda-tracker