laknulo joj je

Konačno rešena dilema, mnogi su u neverici: Šakira i Pike se dogovorili GDE će i SA KIM živeti njihova DECA

0

Jedan od najlepših parova Đerar Pike i Šakira doneli su odluku gde će i sa kim da žive njihova deca nakon razlaza 

foto: Shutterstock / vipflash
foto: Shutterstock / vipflash

Poslednjih nekoliko meseci mnogo se pričalo o Šakiri i Đeraru nakon što je u javnosti obelodanjeno da su odlučili da se raziđu.

 

Jedna od glavnih tema bila je i gde će nakon razlaza živeti njihova deca.

Dugo fudbaler i pevačica nisu mogli da usklade svoja mišljenja, ali sada se čini da je tome došao kraj.

 

 

Beatriz Kortazar, jedna od advokatica koja je učestvovala u pregovorima, otkrila je sve detalje sporazuma između dve strane. Pregovore su vodili advokati, a iako je prošlo mnogo vremena, dogovor je konačno postignut.

 

Strani mediji su preneli da su stranke odlučile da deca žive u Majamiju sa kolumbijskom pevačicom, a njihovom majkom Šakirom. Fudbaler će imati pravo da decu viđa tokom raspusta i 10 dana svakog meseca.

 

Iako je Pike želeo da deca ostanu da žive u Barseloni naredne dve godine, Milanu i Saši je u poslednje vreme veoma teško.

 

Šakira, Đerar Pike
foto: EPA/MARTA PEREZ

 

- Oni su u godinama kada čuju komentare o novom životu svog oca i radije bi da budu daleko od očiju javnosti - rekao je Kortazar.

 

Takođe, navodi se i da je Pikeova trenutna devojka Klara Čia odigrala važnu ulogu u donošenju odluke. Ona je nagovorila fubalera da pristane na taj dogovor zarad "dobrobiti dece".

 

- U Majamiju će imati opušteniji život i moćiće da uživaju u anonimnosti koja bi bila nemoguća u Barseloni - završila je Kortazar.

 

 

 

makonda-tracker