sve mu je oprostila

Klub ga je kaznio, a supruga NE! Najlepši fudbaler Francuske prevario ženu na NAJUŽASNIJI NAČIN – pred celim svetom

0

Nakon što je donela na svet njihovo prvo dete, supruga fudbalera Olivijea Žirua suočila se s njegovim fotografijama nastalim hotelskoj sobi s drugom ženom

foto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia
foto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Napadač fudbalske reprezentacije Francuske Olivije Žiru (36) jedan je od sportista koji imaju podršku porodice na tribinama u Kataru, gde se trenutno održava Svetsko prvenstvo.


Svaki meč Francuske na putu do velikog finala pratila je fudbalerova supruga Dženifer s njihovom decom Arijom (2), Evanom (6), Džejd (8) i Aronom (4), a Žiru je u više navrata ušao u publiku kako bi proslavio pobede poljupcem sa svojom izabranicom.

 

Par je u braku od 2011. godine, a prvu veliku prepreku imali su već tri godine kasnije. U pitanju je jedan od najvećih skandala u svetu fudbala, makar kada je reč o aktivnim igračima, a dostigao je takve razmere da je Olivijer Žiru morao da se izvinjava svima, uključujući i suprugu.

 

Olivije Žiru s porodicom na Svetskom prvenstvu u Kataru 2022.
Olivije Žiru s porodicom na Svetskom prvenstvu u Kataru 2022.foto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Naime, nakon što je sa Dženifer dobio prvo dete, ovaj posvećeni hrišćanin, kako često to voli da istakne, uslikan je u sobi u hotelu "Four Seasons" u donjem vešu, a autorka fotografije nije bila njegova supruga.

Fotografisala ga je devojka s kojom je proveo noć – manekenka Selija Kej.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @celiakayfans


Sve se desilo neposredno pred meč Arsenala, za koji je Žiru tada nastupao, protiv Kristal palasa, što je poljuljalo fudbalerovu reputaciju među navijačima.
Niko, međutim, nije bio povređen i šokiran koliko Dženifer Žiru.

 

Tadašnji menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je da klub neće komentarisati ovaj skandal jer je reč o "unutrašnjem pitanju", nakon čega je sportista kažnjen umanjenjem plate za više od 200.000 funti, ali očigledno je Žiru bio pritisnut da se oglasi javno. Zgodni Francuz obrtio se svima putem Tvitera, gde je napisao:


Izvinjavam se mojoj supruzi, porodici i prijateljima, mom menadžeru, saigračima i navijačima Arsenala.

Dženifer se nije oglasila, a mnogi su joj davali savete na društvenim mrežama, pa je ugasila svoj profil na Tviteru. Neki su joj savetovali da ostavi fudblera, neki kako da mu se osveti, a neki su apelovali na nju da mu oprosti. Žiruova supruga je ostala nema i, očito, oprostila Olivijeu prevaru, a on je kasnije ponovo prokomentarisao ovaj događaj.

 

Olivije Žiru
foto: EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Neke stvari su u toj priči bile istina, a neke laž. Ipak, to je stvar prošlosti. Što te ne ubije, to te ojača, a ubeđen sam da se sve tako desilo da bi me učinilo snažnijim. Sad moram da se fokusiram na svoju porodicu i budućnost – rekao je Olivije Žiru kasnije, s prizvukom kao da nije sam kriv za sve što mu se desilo. – To je bio težak period. Moraš da ostaneš jak. Fudbal mi je koristio da rešim problem, a u tome je veliku ulogu odigrao Arsen Venger. S njim sam mogao da razgovaram o svemu.

 

 

makonda-tracker