DA LI SE SLAŽETE?

Srpsku Kendal Džener svi žele na naslovnim stranama: Ko je devojka fudbalera Nemanje Radonjića? (FOTO)

1

Prvo su svoju vezu krili od očiju javnosti.

foto: Printscreen Instagram/izzadorable
foto: Printscreen Instagram/izzadorable

U petak željno iščekujemo meč između srpske i švajcarske fudbalske reprezentacije i držimo palčeve "orlovima" da odnesu prvu pobedu na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

 

Fudbaler Nemanja Radonjić (26) biće svakako mnogo više motivisan da pruži najbolju igru s obzirom da će ga sa tribina bodriti devojka Isidora Kadijević (25).

 

Radonjića su ranije povezivali sa nekoliko poznatih devojaka, između ostalih i sa učesnicom rijalitija Ivom Grgurić, ali je njegova najpoznatija veza bila sa Sofijom Šašić, ćerkom pevača Željka Šašića. Oni su navodno živeli zajedno u Beogradu na početku pandemije virusa korona i trebalo je da se ona preseli kod njega u Francusku, ali su se u međuvremenu rastali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NR7 (@n.radonjic7)

 

Međutim, prošle godine njegovo srce je osvojila atraktivna srpska manekenka.

 

Nemanja i Isidora su isprva svoju vezu krili od očiju javnosti, ali sada već transparetno pokazuju ljubav koju osećaju.

 

Isidora se bavi modelingom, a zbog fizičkog izgleda mnogi je zovu "srpska Kendal Džener".

– Moram priznati da mi prija ovaj epitet. Biti "dvojnica" jedne od najlepših žena na svetu je zaista velika stvar. Svesna sam toga da fizički ličimo, ali se trudim da uvek ostavim neki svoj lični pečat – rekla je Isidora jednom prilikom za Telegraf.  

 

Isidoru krasi predivno lice i neverovatna figura, kao i velika moć transformacije što je ključno za posao kojim se bavi. 

 

Ova atraktivna manekenka je svoju karijeru modela započela relativno kasno, tek 2017. godine nakon povratka iz Amerike gde je provela nekoliko meseci na jednom studentskom programu.

 

 

 

makonda-tracker