KOMPLIKOVANO JE

"Još uvek me NIJE PRIHVATILA kao roditelja": Željko Šašić ISKRENO o odnosu sa ćerkom Sofijom

0

Pevač Željko Šašić iz braka sa Sonjom Vuksanović ima ćerku Sofiju.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Željko Šašić je već nekoliko decenija na javnoj sceni i tokom njegove karijere ispratili smo sve njegove promene imidža, hitove i burne promene na ljubavnom planu.

 

Pevač ne krije da sa ćerkom Sofijom ima komplikovan odnos, ali ističe da u tome ne pronalazi svoju krivicu.

 

- Da se Sonja i ja nismo razveli, Sofija sigurno ne bi bila toliko medijski prisutna. Ja sam bio strogo za to da se razdvoje privatno i poslovno. Ćerka se sada i bavi poslom koji je vezan za medije, ako joj to prija, onda neka joj je srećan put. Suviše je ona svoja da bi mene pitala za savet. Nisam ja ta adresa, ima ona koga će da pita. Kada se opredeljivala čime će da se bavi, ja nisam bio prisutan u njenom životu, ali ne svojom krivicom. To je sve toliko komplikovano da bi se o tome pričalo - rekao je Šašić.

 

Željko smatra da oni još uvek nisu ostvarili komunikaciju, ali da je ipak period nerazumevanja iza njih.

- Tešim sebe da svako plaća cenu nekog vremena ili odluka. Molim se da sve bude dobro. Naš odnos je i danas jako čudan, smeta mi to. Ćerka me još nije prihvatila kao roditelja, kao nekog kome je uloga da brine, skreće pažnju na mnoge stvari. Ja pokušavam da shvatim njene godine, kao stariji, tata sam, moram - iskren je bio pevač.

 

 

 

makonda-tracker