ovo niste znali

Ovaj poznati umetnik bio je suprug Radmile Živković: Godinama ih nismo videli zajedno, a onda ih je spoijla ćerka

0

Glumica Radmila Živković spada u omiljene domaće umetnike, ali ni njeni najverniji obožavaoci ne znaju mnogo o njenom privatnom životu

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Živa legenda srpskog glumišta Radmila Živković spada u domaće glumice koji se ne eksponiraju često u javnosti, a naročito ne pričaju često o svom privatnom životu i porodici.


Poznato je da "gospođa ministarka", kako neretko glumicu zovu po ulozi koju maestralno igra u Narodnom pozorištu, ima ćerku koleginicu – glumicu Bojanu Bambić.

 

Šarmantna glumica je rešila da pođe majčinim stopama i 2003. godine završila Akademiju umetnosti, a zapažene uloge je imala u ostvarenjima “Zona Zamfirova”, “Jesen stiže, dunjo moja”, kao i u seriji “Ulica lipa”, a članica je Narodnog pozorišta u Beogradu.


Upravo je ona jednom prilikom spojila u javnosti svoje roditelje, koji su se razveli pre mnogo godina. Naime, premijeri Bojanine predstave "Iranska konferencija" prisustvovali su njena majka Radmila i otac Predrag Bambić.

 


Prvi suprug Radmile Živković i Bojanin otac stakao se i kao direktor fotografije, snimatelj i režiser dokumentarnih filmova, a i kao glumac, u ostvarenjima "Zemlja istine, ljubavi i slobode" i "Dečko koji obećava".


Radmila je, inače, nakon razvoda od njega stupila u brak s Draganom Mihajlovićem.

 

 

makonda-tracker