traju decenijama

"On je duhovit i uvukao mi se pod kožu": Način na koji su se upoznali Gagi Jovanović i Branka Pujić nije bio obećavajući

0

Bračni par Dragan Jovanović i Branka Pujić su nekoliko puta pričali svoju divnu ljubavnu priču koja je počela neočekivano.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Glumački par Dragan Jovanović i Branka Pujić su u skladnom braku decenijama, a kruna njihove ljubavi je ćerka Anđela, koja je takođe krenula njihovim stopama i vrlo je uspešna mlada glumica.

 

Gagi i Branka su dokaz da stabilan brak postoji i među javnim ličnostima, a da je uzajamno poštovanje ključ svega. Njihova ljubav je počela još na fakultetu.

- Istina je, upoznali smo se na Fakultetu dramskih umetnosti. Prvi put kad sam je spazio, znao sam da će biti moja. Morao sam malo da pričekam, ali vredelo je. Nemamo recept za srećan brak. Nas je od prvog dana vezivalo poštovanje koje gajimo jedno prema dugom. Nikada se između nas nije isprečila karijera ili nešto materijalno. Drago mi je što je pored mene neko ko ima ljubavi za sve, ko je spreman svakom da pomogne i ko voli život. Srećan sam što je Branka skromna i što sam njene želje mogao da ostvarim - rekao je Gagi.

- Kad sam upoznala Dragana, imala sam dečka. U početku smo se družili, bio je duhovit, mnogo smo se smejali i s vremenom mi se uvukao pod kožu - dodala je Branka, koja je inače i profesor na Fakultetu dramskih umetnosti i istovremeno drži školu glume za mlade Mali teatar.

 

Inače, Branka je istakla i da je Gagi ponekad tvrdoglav i da nikad ne želi u startu da uradi onako kako je ona predložila, već tek kasnije usvoji predlog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Branka Pujic (@brankapujic)

- Branka, nevesta Draganova, ima strpljenja i uporna je u onome što želi. Ja trčim na 100 metara, a ona je maratonac. Primer je ugaona garnitura, zbog koje sam poludeo jer me zamara da se bavim time i da je tražim danima. Ja sam nestrpljiv, a Branka bi mogla da čeka koliko god treba samo da bude kako je ona zamislila. Eto, uspela je da izgura da kupimo ovu garnituru, a bio sam siguran da nema šanse. Uvek kažemo šta mislimo, uveren sam da je to najbolji način da odnos među ljudima bude dobar. Ponekad se ponašamo kao deca, ali s obzirom na to da se igramo ceo život, imamo pravo da budemo takvi - zaključio je glumac.

 

 

makonda-tracker