pogledajte

Sunce, sreća i oni! Anđela Jovanović objavila porodičnu fotografiju i jednim potezom dirnula i one najhladnijeg srca

0

Anđela Jovanović je za vrlo kratko vreme postala jedna od zapaženijih glumica, a svojim talentom i lepotom je osvojila srca mnogobrojne publike.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumica Anđela Jovanović najsnažniji utisak do sad je ostavila u seriji Nečista krv gde je pokazala svoje umeće i opravdala poverenje koje je dobila.

 

Talenat lepe Anđele i ne čudi kada se uzme u obzir da su njeni roditelji Branka Pujić i Dragan Jovanović, proslavljeni glumački par koji obožavamo i danas. Anđela vrlo često provodi vreme sa svojim roditeljima, a najzanimljivije trenutke zna i da podeli na Instagramu i obraduje pratioce.

 

Ona je ovog puta objavila porodičnu fotografiju na kojoj poziraju Jovanovići u punom sastavu i pokazuju kako to izgleda istinska sreća i zadovoljstvo. Anđela, Branka i Dragan su pozirali na suncu i pokupili samo pozitivne komentare.

Nedavno je Anđela objavila fotografiju sa slavnom majkom i tom prilikom su svi primetili koliko njih dve liče, neke su podsetili na bliznakinje.

 

Podsetimo, ljubavna priča Gagija Jovanovića i Branke Pujić je jako zanimljiva. Oni važe za jedan od najskladnijih parova, a kad su se upoznali, Branka je imala dečka i sa Gagijem se samo lepo družila.

 

 

makonda-tracker