Bio je njena PRVA LJUBAV, 20 godina su čekali na zajednički život: Ovaj biznismen je emotivni partner Zorane Mihajlović

0

Nekadašnja ministarka ima ispunjen život, a ljubav je jedna od stvari koje joj daju snagu da ne poklekne pred mnogim izazovima 

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Nekadašnja ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izgradila je svoje ime baveći se godinama politikom.

 

Iako važi za jednu od najmoćnijih žena u Srbiji, o njenom privatnom životu se ne zna mnogo. Ono što najviše intrigira javnost jeste njen emotivni status i događaji koji se tiču tog segmenta njenog života.

 

 

Ona se trudi da te detalje ostavi iza zatvorenih vrata, ali postoje neke stvari koje se ipak znaju. Jedna od njih je i da je Zorana već godinama u srećnoj vezi sa jednim našim poznatim biznismenom.

 

U pitanju je biznismen Vladimir Atanacković, a ono što je zanimljivo jeste da se oni znaju još od srednješkolskih dana i da su se još tada među njima pojavile prve varnice.

 

Ipak, sudbina se sa njima malo poigrala, pa uprkos tome što je privlačnost bila obostrana čekali su više od 20 godina kako bi  počeli da žive zajedno.

 

Zorana Mihajlović, Vladimir Atanacković
foto: Dragan Kadić

 

Njih dvoje su se upoznali kada su bili treća godina srednje škole i tada su otpočeli vezu, koja na žalost nije rezultirala brakom. 

 

- Bili smo mladi kada smo počeli da se zabavljamo, ali smo bili ozbiljni, veza je potrajala čitavih sedam godina - svojevremeno je otkrila ministarka.

 

Putevi su im se mimoišli, Vladimir je otišao van Srbije, a Zorana je otpočela svoju političku karijeru. Ona se zatim udala i dobila sina Dragana.

 

- Vladimir je čovek koji je nasledio pedesetogodišnji biznis svojih roditelja koji su radiili u inostranstvu. Vladimir je proveo i radio 25 godina u Italiji. Završio je američki univerzitet, govori nekoliko stranih jezika. Dakle, potpuno i ekonomski samostalan - rekla je jednom prilikom Zorana za domaće medije. 

 

Zorana Mihajlović, Vladimir Atanacković
foto: Damir Dervišagić

 

Ipak, sudbinski susret desio se u jednoj novogodišnjoj noći, nakon čega su se probudile stare emocije. 

 

- Kada bi Vlada dolazio u Beograd, uvek bi se javio. Vremenom su viđanja postala sve češća, da bismo konačno, za jednu Novu godinu, seli i sebi priznali da smo zapravo u vezi - rekla je ministarka jednom prilikom. 

 

Od tada su se trudili da uvek jedno drugom budu podrška, a tajna njihovog dobrog odnosa je, prema mišljenju nekadašnje ministarke, u tome što su pri ponovnom susretu već bili formirane ličnosti.

 

- Imali smo period kada smo bili razdvojeni, živeli smo odvojene živote i probali nešto novo. A onda smo se ponovo našli i shvatili da je to je to. Možda je baš to razlog našeg opstanka, to što smo se sada kao zreli ljudi sreli i što znamo šta hoćemo -  ispričala je Zorana medijima.

 

Zorana Mihajlović, Vladimir Atanacković
foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Takođe, jednom prilikom ministarka se osvrnula i na odnos koji imaju Vladimir i njen sin. Tom prilikom je otkrila i da oni imaju odličan odnos pun razumevanja i podrške.

 

- Krize u ljubavi postoje samo u zavisnosti od onoga što vas pokreće. Ako između dvoje postoje ljubav i poštovanje i ako ih to pokreće, onda ta ljubav mora da opstane bez obzira na teške trenutke. Ako ste borac i imate energiju da čuvate ono što volite, onda ćete uspeti. Nas dvoje ne gledamo ko će kome prvi da popusti u nečemu, sve rešavamo dogovorom, mada ruku na srce, nije ni bilo mnogo teških situacija - zaključila je Mihajlović. 

 

 

makonda-tracker