galerija

Klasična elegancija i monohromatske kombinacije: Kako su se obukle nove ministarke za formiranje Vlade Srbije?

0

Nova Vlada je sastavljena, a na današnjoj sednici Skupštine Srbije, ministarke su privukle pažnju.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Nova Vlada Republike Srbije je sastavljena, a među ministrima ima novih i starih imena, dok je broj žena svakako sve veći. Često su naše ministarke privlačile pažnju svojim izgledom, a na prvoj sednici smo uočili da su one definitvno žene sa stilom.

 

Mandatarka je, kao i dosad, Ana Brnabić, Jelena Tanasković je ministarka poljoprivrede, Irena Vujović je zadužena za ekologiju, Maji Popović je pripao resor pravde, Dubravka Negre je jedna od novih članica Vlade, ali i nanjzanimljivijih, ona je zadužena za ministarstvo energetike.

Tanji Miščević je pripalo ministarstvo za evropske integracije, Darija Kisić će nastaviti brigu o porodici i demografiji, Jelena Begović će biti zadužena za nauku, Danica Grujičić za zdravlje, dok će Maja Gojković biti ministarka kulture.

 

1 / 10 Foto: Zorana Jevtić

 

Mnoge od njih su privukle pažnju svojim modnim izdanjima, od kojih smo navikli, kao i uvek, da Darija Kisić blista u klasičnim kombinacijama sa uvek lepo stiizovanom kosom, dok se Irena Vujović istakla crnim stajlingom od glave do pete. 

 

 

makonda-tracker