savršeno stilizovani

Političari na Bočelijevom koncertu: Zorana Mihajlović s dečkom poput filmske dive, Irena Vujović u mini-haljini

2

Slavni italijanski tenor Andrea Bočeli sinoć je u Beogradu održao spektakularan koncert, koji je okupio sam krem društva

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

U Beogradu je sinoć u okviru Belgrade River Fest-a održan spektakularni jednog od najboljih tenora današnjice Andree Bočelija, koji je sa sopranom Kristinom Pasaroju izveo neke od najlepših arija iz Verdijevih, Pučinijevih i Belinijevih opera.


Specijalni gost italijanskog umetnika bila je naša pop pevačica Jelena Tomašević, koja je najpre sama otpevala pesmu grupe Biber "Gde si bilo, jare moje", nakon čega je imala čast da s Bočelijem izvede numere "Vivo per lei" i "Canto della pera".

 

Koncertu je prisustvovao veliki broj uglednih ličnosti iz svih oblasti, pa smo tako videli glumce, pevače, prvu damu Srbije Tamaru Vučić, kao i političare.

 

1 / 14 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Među prvima je stigla ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović, koja je na ovaj kulturni događaj stigla u društvu svog emotivnog partnera i poznatog biznismena Vladimira Atanackovića.

 

1 / 3 Foto: Nemanja Nikolić

 

Političarka je za ovu priliku odabala crnu haljinu sa zlatnim detaljima, a u pitanju je model s tankim bretelama i crnom tkaninom koja pada niz nadlaktice.


Koncertu je prisustvovao i donedavni predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić, koji je stigao u pratnji svoje supruge Sanje Dačić.

 

1 / 2 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Bivši premijer i ministar poneo je za ovu priliku teget odelo i belu košulju, a rešio je da se pojavi bez kravate, dok je njegova životna saputnica odabrala maksi-haljinu s belim gornjim delom.


Među onima koji su imali priliku da uživo slušaju Bočelija bila je i Irena Vujović, ministarka za zaštitu životne sredine, koja je odabrala crnu mini-haljinu zatvorenog okovratnika i s balon-suknjom.

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

 

makonda-tracker